FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Lucian Filip are un mare regret în acest sezon: „Poate s-a întâmplat fiindcă nu a fost multă experiență la echipă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 17:34

Lucian Filip (28 de ani) are un mare regret în acest sezon. Mijlocașul central al celor de la FCSB crede că echipa lui Becali putea să ia mai multe puncte în meciuri în care teoretic nu trebuia să aibă probleme.

CSU Craiova - FCSB e liveTEXT AICI, duminică, de la ora 21:00.

„Am pierdut foarte multe puncte cu echipele mici, ăsta e singurul meu regret până acum. Probabil din lipsă de concentrare, nu e vorba de valoare.

Am pierdut puncte care acum ne-au costat foarte mult. Jucătorii tineri joacă uneori mai bine, alteori mai puţin bine, e greu de gestionat.

Cred că, în anii precedenţi, jucătorii de la echipa noastră aveau mai multă experienţă”, a declarat Filip într-o conferință de presă. 

Greu în Europa

Lucian Filip e conștient de faptul că formațiile din România au șanse mici să atingă grupele competițiilor continentale. 

„Este foarte greu să mai treci, ar fi un salt mare într-un timp scurt. În fotbal, ai nevoie de răbdare, dar în România nu este. E un lucru foarte greu de realizat”, a adăugat Filip. 

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - FCSB // Mihai Teja, despre plecarea lui Adrian Stoian: „Ne-am dat seama după două meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close