FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mache, de 4 ori mai valoros decât Duckadam! Ce salariu îi dă Gigi Becali la FCSB

Marius Ianuli ia 1.600 de euro pe lună la FCSB +49   FOTO
Marius Ianuli ia 1.600 de euro pe lună la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 07:32 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 09:39

Helmuth Duckadam (61 de ani) a anunțat duminică, chiar înainte de CFR Cluj – FCSB, că își dă demisia de la clubul roș-albastru, acolo unde era președinte de imagine.

„Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. Mai bine să pleci decât să te dea afară! E mai onorabil”, a spus eroul de la Sevilla. Supărarea fostului mare portar a venit de la modul în care Gigi Becali s-a comportat pe perioada pandemiei. 

Patronul FCSB a decis să nu-i mai achite salariul de 2.000 de euro pe lună, ci i-a oferit doar 2.000 de lei, ceva mai mult de 400 de euro. O pierdere de aproape 5 ori. În schimb, sunt persoane în club care n-au avut de suferit. 

Spre exemplu, fata lui Mihai Stoica, Theodora, care a fost angajată la departamentul de marketing, continuă să încaseze câte 2.000 de euro pe lună.  Când i-a păstrat salariul, Becali a ținut cont și de problemele medicale ale fetei, și de faptul că tăierea la jumătate a costurilor cu fiica lui MM n-ar fi constituit, oricum, o economie semnificativă pentru club. Nici lui Marius Ianuli „Mache" nu i-a fost tăiat contractul de 1.600 de euro pe lună.

Departamentul există doar pe hârtie la FCSB

Gigi Becali o plătește pe fata lui Mihai Stoica pe un post pe care el nici nu l-ar vrea în organigramă. De fapt, cooptarea Theodorei a constituit de la început o favoare bazată pe amiciția patronului cu MM. Gigi consideră că marketingul nu e profitabil, ba chiar e păgubos. 

A avut un departament real în anii trecuți, pe care apoi l-a desființat. În locul Bobby Durbac, care conducea marketingul atunci, a apărut Theodora Stoica în departamentul improvizat. 

„Nu mai fac marketing în viața mea! Păi, am văzut, m-am convins ce înseamnă și nu sunt interesat să produc un tricou care mă costă doi lei și să-l vând cu un leu! Că marketingul așa mergea la FCSB!”
a explicat Becali în momentul în care a dizolvat activitatea aceasta

FOTO. Imagini tari din CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Acum, FCSB chiar nu mai are cum să fie Steaua! Becali a pierdut singura legătură pe care o mai avea cu istoria echipei

Revoltă după plecarea lui Duckadam: „Eu credeam că ia 5.000 de euro pe lună. Argăseală cât o avea salariu?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
110146613198286
Gabi Simon  •  16 Iunie 2020, 16:54

Cine are frizura si aspectul de macho al lui Mache,doar *** cind era in tinerete,ce mai doriti altceva,dar nici cu Duckadam nu aveai ce face,era mereu numai la tv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  16 Iunie 2020, 16:27
Postat de n_au pe 16 Iunie 2020, 11:52

Dupa ce ca nu au nume, brand sau stadion, mai au si o conducere de rasul-plansul. Conducerea clonei insalubre FC FCSB este formata din MM, Mache, dilii Tudor si Vintila, recidivistul Mustata, plus El Chapo, Jijel. =))) Ce rusine de club! Ce jalni! Ce patetici sunt cei care sustin o astfel de echipa.

:) in frunte cu Randumb!

cri5ti
cri5ti  •  16 Iunie 2020, 13:19
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2020, 10:29

Nu te mai minții singur: ești fsbist și atât! Vrei sa îți creadă acum cineva lacrimile de crocodil!? :-))) Adică de 17 ani nu știai deja cine e ne-a jijji și ce urmărește!? :-))) Dacă chiar nu știai, asta e, ghinion!, îți meriți soarta! :-)))

te simți ofensat ca ți-am. atacat idolul psihopat pe care de fapt îl doare în dos de voi și de steaua voastră și de peluza voastră.. el vrea doar grade în armata? Vezi ca începe sa aibă apucăturile ciobanului.. începe sa se compare cu Duckadam.. ceea ce nu-mi miroase a bine.. dar spor la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează