FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Revoltă după plecarea lui Duckadam: „Eu credeam că ia 5.000 de euro pe lună. Argăseală cât o avea salariu?”

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB
Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 21:16 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 22:20

Helmuth Duckadam (61 de ani) și-a anunțat demisia de la FCSB, afirmând că este ignorat. Fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) critică atitudinea lui Valeriu Argăseală, cel care i-ar fi transmis fostului mare portar că nu mai este dorit. 

Helmuth Duckadam a considerat că nu mai este nevoie de expertiza lui la FCSB. Mai mult, într-o discuție purtată cu Valeriu Argăseală i s-ar fi dat de înțeles că va fi dat afară de la echipa patronată de Gigi Becali. Eroul din finala Cupei Campionilor de la Sevilla a preluat inițiativa. 

Ion Crăciunescu: „Argăseală cât o avea salariul?”

„Duckadam e un colos, indiferent de ce se spune. Pentru domnul Becali, 500 de euro, cât îi dădea pe lună, e ceva minor. Mi s-a părut ieșit din comun, Argăseală îi transmite lui Duckadam că nu prea mai este e dorit. M-am gândit un pic, Argăseală... Mi s-a zbarlit părul pe mine. Cu Duckadam vorbesc președinții de stat când vin în România, știe toată lumea ce a fost. Ar trebui să îl ții, mi se pare de neacceptat. Mă surprinde pentru că Gigi are suflet”, a declarat Ion Crăciunescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Putea să ajute mult, dar chiar și așa, era o marcă de care niciodată nu aveai voie să te atingi. Eu credeam că are 5.000 de euro pe lună, mai mult. Domnul Argăseală cât o avea salariul?! Este un tip care știe regulamentele foarte bine, dar eu în locul dânsului nu mă băgam”
- Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB e din nou de vânzare » Becali a anunțat pentru ce sumă renunță la club: „E inima românilor”

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali, mesaj dur după plecarea lui Duckadam de la FCSB: „Nici nu știu când vine la club. Ce să fac cu personalitățile?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  16 Iunie 2020, 11:59

Valeriu Argaseala si Alexandru Tudor raman la clona fc fcsb popesti leordeni, ei sunt fostele glorii ale clonei importate din Tirana si adusa in mijlocul Ilfovului. Cei doi, ca si multi alti fluierasi, au pus osul serios pentru fcsb si au fluierat exact cum le-a cerut ciobanul infractor. In schimb, ce sa faca Becali cu Duckadam, de ce sa-l plateasca in continuare? Duckadam nu avea nicio legatura cu clona fc fcsb popesti leordeni. De fapt, cand apara Duckadam, clona ciobanului nici nu exista, a fost infiintata abia in 2003. Pe cand Duckadam e una dintre legendele Stelei, el doar suferea amenzie si s-a ratacit printre feceseibisti.

4_ani_locul_2
4_ani_locul_2  •  16 Iunie 2020, 10:36

Interesant ...au fost sterse toate comentariile ...au ramas doar a lu ion roata (cerc)....bai dane sterge-le si pe ale tale ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  16 Iunie 2020, 09:50

Da domnule Craciunescu Becali are suflet cum ai dumneata minte!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează