FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB | EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Marius Briceag explică pe cine a luat Gigi Becali: „E o problemă sensibilă” » Minusul fundașului

Marius Briceag nu a evoluat în niciun meci din acest sezon // Sursă foto: Facebook @FCSB +2   FOTO
Marius Briceag nu a evoluat în niciun meci din acest sezon // Sursă foto: Facebook @FCSB

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 17:32 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 23:56

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) l-a caracterizat pe fostul său elev Marius Briceag (28), fundașul stânga tocmai transferat de FCSB.

„Briceag este un jucător bun, dinamic, puternic, are o agresivitate pozitivă și un travaliu ok”, a declarat Mulțescu pentru GSP.ro.

FCSB » Gheorghe Mulțescu, despre Marius Briceag: „Un caracter puternic”

Întrebat dacă se va impune la roș-albaștri, tehnicianul care a antrenat ultima dată Petrolul nu a oferit un răspuns clar: „Aici e o problemă sensibilă. E ceva special. Depinde dacă poate să reziste în relația cu patronul. Dacă asta se rezolvă, restul sunt amănunte. El e un caracter puternic, un luptător”.

„Dacă mă întrebați de minusuri, pot să spun că nu lovește foarte bine mingea cu piciorul drept. Per total, cu mine a făcut o treabă bună. Mi-a dat și goluri. A acceptat să joace și în partea dreaptă, deși postul lui de bază e fundaș stânga”

Gheorghe Mulțescu pentru GSP.ro

9 luniau trecut de la ultimul meci jucat de Briceag: pe 25 septembrie 2019, în „16-imile" Cupei României, 1-0 cu CSM Reșița

23 de ani fără două luniavea Briceag când a debutat în Liga 1, în februarie 2015, în tricoul CS Universității Craiova

82 de meciuri în Liga 1are Briceag: 68 pentru CS Universitatea Craiova și 14 pentru Voluntari; a marcat un singur gol

5 meciuriare în cupele europene noul fundaș stânga al FCSB-ului, toate pentru CS Universitatea Craiova: 0-1 cu AC Milan, 1-3 și 1-1 cu Leipzig, 0-0 cu Honved și 0-2 cu AEK Atena

VIDEO Horia Sabo este de acord cu metodele lui Gigi Becali de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cum a reacționat Adrian Petre după criticile lui Gigi Becali

Gigi Becali a tăiat salariile, a tăiat și rezultatele! Bilanț catastrofal pentru roș-albaștri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
iordache_andrei
iordache_andrei  •  02 Iulie 2020, 22:38

Succes Brici, chiar dacă nu ai impresionat ca joc mi a plăcut dăruirea ta ,stiu ca in sufletul tau vrei va Știința sa ia campionatul!!!Hai Știința!

4058968024143732
Ioana Mioara  •  02 Iulie 2020, 19:43

Nu timorati si "inhibati" baiatul asta....... sa-i dam o sansa ...daca un *** nu o aiba rabdare! Aruncati maseaua aia stricata de la Galati .....***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  02 Iulie 2020, 19:04

Briceag e cel mai bun transfer al fcsb din ultimii 5 ani!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează