FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Marius Șumudică îl „urechează” pe Nicolae Dică și a dezvăluit ce discută cu Gigi Becali: „Mă tot întreabă când vin”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 10:49

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a revenit azi în România și a vorbit despre FCSB și Gigi Becali.

Marius Șumudică a dezvăluit că păstrează legătura cu Gigi Becali și s-a luat de Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, care l-a criticat pe Teja de mai multe ori.

„Am mai vorbit cu Gigi, da. Am vorbit chiar și acum vreo 10 zile. Ce mă întreabă? Mă întreabă când vin acasă ca să-mi dea niște brânză.

Toată lumea văd că dă în Gigi Becali. Toată lumea îl judecă. Probabil că și el greșește, dar vreau să pun o întrebare. Până să facă Gigi Becali vreo prostie sau să schimbe un jucator la pauză, vreau să întreb cine îi antrenează pe jucătorii aia?

Eu nu vreau să vorbesc de Teja, dar au fost antrenori care acum își dau cu părerea când se duc pe la televiziuni (n.r. Nicolae Dică). Măi fraților, păi n-ați fost acolo? Nu i-ați antrenat voi săptămână de săptămână? Păi dacă i-ați antrenat, atunci de ce jucătorul respectiv arată mai rau decât arăta la Viitorul sau la Astra?”, a declarat Marius Șumudică la ProTV.

Citește și:

EXCLUSIV Scene incredibile la FCSB » SMS-ul lui Gigi Becali cu schimbările a ajuns, din greșeală, la Florinel Coman!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează