FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV De ce l-a refuzat Marius Șumudică pe Becali: superoferte de peste un milion de euro

Oferte din Turcia și Arabia pentru Marius Șumudică // FOTO: Imago
Oferte din Turcia și Arabia pentru Marius Șumudică // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 16:11 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 17:23

Marius Șumudică, 50 de ani, a decis să nu dea curs ofertei lui Gigi Becali de a prelua FCSB. 

Cei doi nu au ajuns la un numitor comun vizavi de membrii staff-ului tehnic, iar antrenorul campion cu Astra Giurgiu în 2016 este recunoscut pentru fidelitatea arătată celor din echipa sa. În plus, unul dintre antrenorii români în vogă ai ultimilor ani nu era atât de convins de la bun început să fie angajatul lui Becali, preferând să continue doar într-o relația amicală cu latifundiarul din Pipera.

Oferte din Turcia și Arabia pentru Marius Șumudică

În plus, Șumi nu duce lipsă de oferte. Este plecat de 5 ani din campionatul intern, și-a făcut un renume atât în Turcia, cât și în Arabia Saudită, astfel că în aceste două țări este dorit din nou. 

Românul este pe lista fostei sale echipe, Kayserispor. În special fanii pun presiune pe propriul patronat pentru a-l readuce pe Șumudică. „Doar cu Șumi am avut succes în ultimii 7 ani, când am terminat campionatul pe locul 9. Nu mai vrem să trăim cu emoții că retrogradăm, vrem performanță”, au transmis suporterii conducerii, inclusiv pe rețelele de socializare.

Fosta echipă a românului s-a salvat in extremis de la retrogradare. Șumi i-ar regăsi la Kayseri pe Silviu Lung jr și Dennis Alibec, alături de care a mai lucrat. La turci ar avea un salariu de sultan: un milion de euro pentru următoarele două sezoane, pentru el și staff-ul său.

O altă ofertă tentantă provine din fotbalul saudit. Nou promovată Al Feiha îl dorește pe Șumudică și este dispusă să-i plătească o leafă impresionantă, de 1,3 milioane de euro în următoarele două sezoane, pentru a-l convinge să revină în Arabia. 

VIDEO Gigi Becali declarații de la palat despre viitorul celor de la FCSB: „O să pun un antrenor ieftin și o să mai vină doi fundași centrali”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali îi ia pe rând » Pe cine vrea la FCSB, după refuzurile lui Șumudică și Dică: „Român și ieftin. Sincer, mie de el îmi place!”

Gigi Becali a început curățenia la FCSB » 7 fotbaliști pleacă în vară, inclusiv cel mai vechi din lot: „Nu mai aruncăm cu banii, tată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close