FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Marko Momcilovic s-a vindecat, dar va fi dat afară!

FOTO: Marko Momcilovic, 32 de ani, poate pleca din iarna asta, dacă vrea să mai joace undeva în mod regulat
FOTO: Marko Momcilovic, 32 de ani, poate pleca din iarna asta, dacă vrea să mai joace undeva în mod regulat

Articol de , - Publicat joi, 17 octombrie 2019 13:57

Marko Momcilovic (32 de ani), jucătorul accidentat de acum 14 luni, s-a însănătoșit și e apt din nou pentru fotbal, doar că lotul s-a modificat în lipsa lui, nu mai are loc în echipă și a fost deja anunțat că va trebui să plece de la FCSB. 

A câștigat 180.000 de euro în ultimele 14 luni fără să fi jucat vreun minut, iar când s-a pus pe picioare se pregătește să-și caute alt club.  

Marko Momcilovic s-a accidentat în august 2018, într-o partidă cu Hajduk Split, și de atunci s-a aflat într-o recuperare continuă! Suferise o ruptură musculară în partida cu croații, a urmat și o hernie de disc care a necesitat o operație. 

Nu a mai jucat deloc, nici măcar în amicale, până în weekendul trecut, când a fost utilizat într-un meci-test cu FC Voluntari, pe care l-au câștigat ilfovenii cu 2-1. Surse din club asigură că Momcilovic ar fi capabil, din punct de vedere medical, să apară și în campionat. E „reparat” și ca pregătire fizică, atât cât poate fi în formă un fotbalist care lipsește 14 luni! 

Starea medicală bună îl încurajează pe sârb să-și continue cariera, numai că va trebui să meargă în altă parte. Becali a anunțat deja că nu-i va oferi lui Marko prelungirea contractului.  

Înțelegerea actuală expiră în vara anului următor, deci Momcilovic ar mai putea petrece la FCSB ceva mai mult de o jumătate de an. 

Asta i-ar îngreuna situația însă, întrucât i-ar mai adăuga în CV luni de șomaj. Sârbul nu mai are unde să joace, e aglomerație pe ambele posturi pe care le poate acoperi el. Fundașul stânga titular e Panțâru, un favorit al patronului, rezerva lui e Soiledis, adus de curând de la Botoșani.  

Fundași centrali sunt mai mulți pe două posturi: titularii Planic și Iulian Cristea plus Ciorbadjiski, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu. Ultimii doi sunt mijlocași defensivi, ca specializare, dar au mai jucat în centrul defensivei. 

71 de meciuria adunat Momcilovic la FCSB, pentru care a semnat în 2016, când a fost achiziționat de la Pandurii cu 250.000 de euro. El a fost titular constant până când s-a accidentat și a dispărut din fotbal pentru mai mult de un an

VIDEO MATCH PREVIEW CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB

VEZI ȘI: 

MM Stoica la FCSB? Fanii l-au EXCLUS TOTAL: rezultate dezastruoase în sondajul de pe GSP.RO cu Narcis Răducan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  17 Octombrie 2019, 16:25

Deci de fapt fundasii centrali sint Planic și Iulian Cristea plus Ciorbadjiski! (Lucian Filip și Dragoș Nedelcu sint mijlocasi) Si atunci cum nu are loc Momcilovici ?????

florar
florar  •  17 Octombrie 2019, 15:03

Deci potrivit acestor presari esti dat afara cand iti expira contractul!!!Vai de lume...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează