FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica la FCSB? Fanii l-au EXCLUS TOTAL: rezultate dezastruoase în sondajul de pe GSP.RO cu Narcis Răducan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 10:40

Suporterii FCSB-ului nu-l mai vor la echipă pe Mihai Stoica, fostul oficial despre care GSP a scris că e dorit înapoi de Gigi Becali. MM a părăsit echipa la începutul lunii august, iar GSP a pornit dezbaterea: mai e dorit fostul manager general? 

Au votat pe site peste 26.000 de respondenți: MM sau Narcis Răducan, actualul director sportiv?

Nu mai puțin de 60% din voturi, adică 15.000 de răspunsuri, au avut o direcție clară: menținerea lui Narcis Răducan, actualul director sportiv, în funcție, ca unic manager!

MM Stoica, personaj de fotbal cu greutate, și-a pierdut mult din credibilitate. Doar 4.900 dintre votanți, adică 19%, și l-ar mai dori pe acesta la FCSB! 

Fanii au avut și ocazia să voteze și o a treia variantă, la care mulți nu se așteaptă, un improbabil tandem MM-Narcis. Doar 5300 de cititori, adică 20%, au optat pentru această variantă! Practic, MM nu are o majoritate nici dacă ultimele două procente se adună!

Recent, Gazeta Sporturilor a scris despre intenția lui Becali de a-l readuce pe MM Stoica la echipă (Detalii, AICI)

MM Stoica la FCSB? Fanii l-au EXCLUS TOTAL: rezultate dezastruoase în sondajul de pe GSP.RO cu Narcis Răducan

MM Stoica, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB:

Vezi și: 

FCSB // Valeriu Răchită râde de FCSB și lansează o ghicitoare: „Știți care e singurul fotbalist care a jucat la cele 3 echipe Steaua?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
liviuemil
liviuemil  •  17 Octombrie 2019, 19:20

Rezultatul sondajului poate fi luat in calcul doar cind votantii sondajului sint cei carora li se adreseaza intrebarea, nu oricaruia care poate vota !!

106018077065994
Monica Marin  •  17 Octombrie 2019, 16:07

Nu are tangenta cu jocul de fotbal.Poate sta langa Gigi cum sta "sluga" de Lutu.

enigmaticul
enigmaticul  •  17 Octombrie 2019, 14:19

A terminat banii și mai vrea ceva de la Becali: ce să facă el la FCSB? Este ”pe lângă” din toate punctele de vedere. Lasă-l măi *** pe Narcis Răducan să facă treabă acolo, un băiat deștept și cu mult bun simț. Există o diferență uriasă între voi, nu te poți tu compara cu el. Îți dau un sfat; dacă ai terminat banii, mergi și te angajează pe un șantier, că în domeniul sportului nu ai ce căuta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează