FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB merge ceas în Europa, dar oficialii nu sunt mulțumiți: "Nu jucăm ceea ce ne dorim" + Laude la adresa lui Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 14:08

FCSB e lider în grupa de Europa League, însă președintele de imagine al echipei, Helmuth Duckadam, spune că nu-i place jocul roș-albaștrilor.

"Jocul nostru nu este unul pe care îl dorim, chiar dacă rezultatele, cel puţin în Europa, ne mulţumesc. Dar sunt câteva partide pe care le-am câştigat cu şansa, chiar şi ultimul, de la Lugano, însă e clar că acum şi-a întors D-zeu faţa şi către Steaua, după sezonul de anul trecut, când jucăm mai bine, dar nu reuşeam rezultate.

Ceea ce este important, în acest sezon, este că putem alinia două echipe de acelaşi calibru şi poate şi din acest motiv nu suntem sudaţi cum ar trebui să fim, dar eu cred că în această iarnă se va lucra mult la acest aspect.

Plus că avem un Dennis Man în creştere de formă şi se vede asta în rezultatele noastre. Sper să nu-l ia valul. Trebuie să mai crească, trebuie să se pună mai bine la punct cu condiţia fizică", a declarat Helmuth Duckadam la Radio Sport Total FM.

...despre Cosmin Contra: "Are o bilă albă de la mine, pentru că i-a chemat acum pe Niță și pe Bălașa, doi fotbaliști care nu au fost în vizorul lui Daum, deși valoarea lor îi confirma fără probleme pentru lotul național". 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close