FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Pintilii are un viitor incert: „Din păcate, trebuie să-i găsim un înlocuitor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:09

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre accidentarea lui Mihai Pintilii (34 de ani) și viitorul incert al jucătorului.

„La el s-au acumulat accidentările, nici vârsta nu-l mai ajută să se refacă repede şi se vede uzura. A fost un jucător fantastic, inclusiv la Pandurii. La noi a jucat şi a ajutat mult.

Din păcate, trebuie să-i găsim un înlocuitor, să ne reorientăm, pentru că nu ştiu cât mai poate juca la capacitate maximă”, a spus Duckadam pentru ProSport.

Pintilii s-a accidentat la un antrenament de dinaintea meciului cu Milsami Orhei, 2-0, având probleme la gambă. Cel mai probabil, va sta pe margine 2-3 săptămâni.

Chestionat dacă jucătorii U21 prezenți la EURO 2019 ar fi trebuit să aibă mai multe zile de vacanță, Duckadam a răspuns: „Cred că exagerăm cu oboseala. Cel mai frumos antrenament e meciul şi atunci nu văd de ce ne plângem că jucăm din trei în trei zile, pentru că de asta ne-am făcut fotbalişti. Condiţiile de refacere sunt foarte bune. Au avut o vacanţă mai scurtă decât ceilalţi, au avut satisfacţii la EURO”.

FCSB a avut 4 jucători al EURO 2019, Dennis Man, Andrei Vlad, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu.

VIDEO Mihai Pintilii, coșmar fără sfârșit! Bogdan Andone oferă detalii despre accidentarea căpitanului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează