INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI /

FCSB - MILSAMI ORHEI // VIDEO Mihai Pintilii, coșmar fără sfârșit! Bogdan Andone oferă detalii despre accidentarea căpitanului

Mihai Pintilii are din nou probleme medicale // foto: Gazeta Sporturilor
Mihai Pintilii are din nou probleme medicale // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 10:32

FCSB - MILSAMI ORHEI // Bogdan Andone, 44 de ani, antrenorul celor de la FCSB, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida de joi cu Milsami Orhei, din turul I al preliminariilor Europa League. 

  • FCSB  - Milsami Orhei se joacă joi, de la ora 21:30, în direct pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro

„Primul meci al sezonului e mereu important, chiar dacă e partidă din Europa sau din campionat. Suntem optimiști, așteptăm cu nerăbdare meciul. Băieții s-au pregătit bine și sper să facem un meci bun.

Trebuie să ne găsim ritmul de joc, adversarii noștri sunt deja la jumătatea sezonului. Noi suntem la primul meci cu noul sistem, cu unii jucători noi în echipă. Important e să câștigăm meciul și, dacă putem, să obținem un rezultat care să ne ajute la calificare. Cei de la Milsami au 2-3 jucători de calitate, sunt o echipă bine organizată. Totuși, jocul nostru contează, noi trebuie să facem un rezultat bun și un meci cât mai bun”, a spus Bogdan Andone.

Noi probleme pentru Pintilii

Novicele de pe banca vicecampioanei a dezvăluit că, pe lângă Olimpiu Moruțan, 20 de ani, scos din circuit din cauza unei accidentări, și Mihai Pintilii e incert pentru meciul cu Milsami: Moruțan s-a accidentat în meciul de la Mioveni, dar și Pintilii, care a simțit o contractură la gamba piciorului”. 

„Nu știu pe cine voi alege între Andrei Vlad și Bălgrădean. Mă mai gândesc, mai avem un antrenament. Oricum, jucăm din 3 în 3 zile, ambii sunt în cărți pentru această perioadă. Important e ca cei care joacă să fie conectați. Vom vedea ce echipă vom alinia pentru mâine.

E delicat să debutez la FCSB departe de București. Era ideal să jucăm meciurile pe Național Arena. Dar trebuie să ne adaptăm, să jucăm la Giurgiu, iar apoi să ne mutăm la Pitești. Cred că la Giurgiu e un gazon care le convine jucătorilor, nu cred că vor fi probleme” Bogdan Andone, antrenor FCSB

Vezi și: VIDEO Bogdan Andone pune presiune pe Gigi Becali: „Am nevoie de 3-4 jucători în cel mai scurt timp” + Florin Ștefan și Bradley de Nooijer, două dintre ținte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
engonga
engonga  •  10 Iulie 2019, 18:21

pai e si normal ca nu stie pe cine sa aleaga pe postul de portar,asta depinde de cheful lui gigi.

1767620313277208
Catalin Radovici  •  10 Iulie 2019, 17:38

"Bogdan Andone oferă detalii despre accidentarea capitanului", "Pintilii, care a simțit o contractură la gamba piciorului". Halal detalii!!! Ruşine!!!!!!

andrei.f
andrei.f  •  10 Iulie 2019, 15:38

Nu ne trebuie detali, e clar de un an, Pintilii LA pensie !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează