FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Pintilii e istorie » Gigi Becali are un nou „pitbull”: „Oaidă e mult mai bun decât el” + cei 3 jucători de care se ocupă „personal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 11:48

Gigi Becali așteaptă să îi vândă pe Dennis Man (21 de ani), Florinel Coman (21 de ani) și Olimpiu Moruțan (20 de ani) în schimbul a zeci de milioane de euro, iar noua lui „stea” este Răzvan Oaidă (21 de ani). 

Patronul FCSB îl consideră pe mijlocașul transferat de la FC Botoșani peste căpitanul Mihai Pintilii (34 de ani). 

„Specialiștii care îl monitorizează pe Man spun că este în Top 5 fotbaliști U21 cu capacitate de creștere în Europa. Mă fac și eu că nu mă bag, dar la bani... Pe mine mă interesează așa: Coman, Man, Moruțan. Mă ocup personal de ei și sunt cu gândul și la Oaidă. Panțîru e deja jucător consacrat pe care nu mai pot să iau zeci de milioane. Milioane da, dar nu zeci. Eu mă ocup de ăștia tineri. 

Mai pitbull ca Oaidă nu este. E mult mai mare ca Pintilii și mai înalt și mai puternic, vede mai bine jocul, se duce și la finalizare. E mult mai bun decât Pintilii”, a spus Gigi Becali, la PRO X.  

VEZI ȘI: 

FCSB // Gigi Becali: „Florinel Coman are ofertă de la satelitul lui Man. City” + Mesaj pentru Cosmin Contra: „Am cel mai bun fundaș stânga din toate timpurile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
robertpopa
robertpopa  •  09 Octombrie 2019, 14:06
Postat de abigayl_mona pe 09 Octombrie 2019, 13:21

ai ceva cu mine?

Eu la joker ala i-am răspuns! Ai 2 nick-uri sau!?

vautrin
vautrin  •  09 Octombrie 2019, 13:58

Ce caracter infect. Îl jignește pe Pintili care i-a ajutat de atâtea ori.. Și pe Oaida vrei milioane băi Gigi? Ești disperat. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  09 Octombrie 2019, 13:45
Postat de magic4ever pe 09 Octombrie 2019, 13:03

Ati rupt norma azi cu articole despre ce a spus Becali in privinta perlelor...probabil au ajuns plicurile unde trebuia...

Stie toata lumea ca truatul asta este aservit vagabondului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează