FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Andrea Compagno: „E de două zile la Belgrad” » Când va reveni pe teren

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 22:20 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 08:17

 Absent în meciul câștigat de FCSB cu Sepsi (3-1), Andrea Compagno va rata și următoarea partidă a roș-albaștrilor, cea cu CFR Cluj.

 Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dat detalii despre starea atacantului de 27 de ani. Acesta a plecat în Serbia, acolo unde este tratat de celebra Marijana Kovacevic.

Vedeta de la FCSB care l-a dat pe spate pe MM Stoica: „E cel mai valoros fotbalist român, peste Coman”
FCSB
Vedeta de la FCSB care l-a dat pe spate pe MM Stoica: „E cel mai valoros fotbalist român, peste Coman”

Andrea Compagno se tratează la Marijana Kovacevic

Potrivit lui MM Stoica, Andrea Compagno va rata meciul cu CFR Cluj, de pe 14 mai, dar va fi apt pentru derby-ul cu liderul Farul, de pe 21 mai.

„E de duminică la Belgrad. A început terapia. Sunt șanse mici să fie apt pentru meciul cu CFR Cluj. Dar 100% va fi cu Farul.

Mai sunt probleme cu David Miculescu și Tavi Popescu. Miculescu a făcut o alunare și a simțit ceva la coapsă. Vor face ambii RMN-uri. ”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Adus de la FCU Craiova, pentru 1,5 milioane de euro, Compango e principalul om de gol al roș-albaștrilor, având 15 reușite în 29 de meciuri.

Cine e Marijana Kovacevic

  • e licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice
  • s-a specializat și în fizioterapie, iar în urmă cu 18 ani și-a deschis propriul cabinet, la Belgrad
  • s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special
  • refuză să dezvăluie ce conține substanța care e introdusă în corpul sportivilor, însă nu există niciun risc de dopaj, toți sportivii care au fost testați după ce s-au tratat la ea au ieșit negativ
  • în 2010, Marijana a făcut parte din delegația oficială a naționalei Serbiei care a participat la Campionatul Mondial

VIDEO Totul despre FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

„Aveți convingerea că aceste ultime 3 etape se vor disputa exclusiv pe teren?”» Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta la titlu

După ce a participat la negocierile pentru vânzarea FCSB, Ilie Dumitrescu e categoric: „Gigi Becali nu vinde!” » Ce spune de Nelu Varga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  10 Mai 2023, 22:09
Postat de skylines pe 10 Mai 2023, 11:51

Aici ai dreptate, vrăjitoarea aia din Serbia este extrem de controversată.Acum să vorbim puțin de banii noștri care sunt cheltuiți de CSA Nimeni În Drum.Nu crezi că trebuie să oprim acest jaf național?

Pai au spus aia in Parlament deja, nu?! Sa il oprim atunci! ZERO BANI PUBLICI IN SPORTUL PROFESIONIST! Nu bani de la primarie, nu de la minister, nu de la CJ! DELOC! Multumit?! Am mai scris si la alt articol, daca MAJORITATEA asta doreste, respect dorinta oamenilor!

skylines
skylines  •  10 Mai 2023, 11:51
Postat de Catalynn.._. pe 10 Mai 2023, 10:16

Edjouma băiat deștept, bravo lui!, pune sănătatea pe primul loc nu un cioban care nu va rata cea mai mică ocazie sa isi bată joc de el și fcsbistii lui. Pt ca deși sârboaica face “minuni”, unele nu țin decât 3 zile! Sunt destui cei care au apelat la serviciile ei si accidentarea a recidivat imediat plus ca s-a si agravat.

Aici ai dreptate, vrăjitoarea aia din Serbia este extrem de controversată.Acum să vorbim puțin de banii noștri care sunt cheltuiți de CSA Nimeni În Drum.Nu crezi că trebuie să oprim acest jaf național?

VardyParty
VardyParty  •  10 Mai 2023, 11:28

Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata sala de asteptare de la Tanti Marjanna. “Ce faci bai Modric?” “Ce sa fac ba Compagno, uite si io p’aicia” “Succesuri, bă!” “Te pup, frate.”

Vezi toate comentariile (6)
Comentează