FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

După ce a participat la negocierile pentru vânzarea FCSB, Ilie Dumitrescu e categoric: „Gigi Becali nu vinde!” » Ce spune de Nelu Varga

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 19:46 / Actualizat marti, 09 mai 2023 20:53

Ilie Dumitrescu a vorbit despre posibilitatea ca Gigi Becali și Nelu Varga să iasă din fotbal și să renunțe la FCSB, respectiv CFR Cluj.

Nemulțumiți de arbitrajele din ultimele partide, Gigi Becali și Neluțu Varga au amenințat că se retrag. Ilie Dumitrescu, cel care participat la negocierile dintre Becali și Simion Apreutese, a vorbit despre cei doi patroni și crede că niciunul nu se va retrage.

„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”
INEDIT
„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”

Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali și Nelu Varga au amenințat că se retrag

Gigi Becali nu s-a retras şi nu cred că se va retrage din fotbal. În cazul lui Neluţu Varga, există un deficit financiar la CFR. Omul a investit foarte mult. Bugetul echipei este unul mare și consistent şi în acelaşi timp, dacă nu ai încasări şi din competiţiile europene, e greu.

Dacă performanţa de pe plan intern nu este susţinută măcar în Europa League sau Conference League și nu ai şi nişte venituri din vânzări de jucători, atunci e greu", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Agerpres.

Lupta la titlu se va da între Farul şi FCSB. Este un play-off interesant, poate cel mai puternic play-off din ultimii ani. Este o competiţie extrem de interesantă și puternică. E mult suspans. În trecut, tensiunea poate că ar fi constituit un avantaj pentru FCSB, dar dacă ne uităm acum la lotul Farului, vedem că există un mix între jucători cu mare experienţă.

 - Ilie Dumitrescu

VIDEO Viorel Moldovan: „Gigi Becali și Neluțu Varga sunt un rău necesar fotbalului românesc”

Citește și:

Kyros Vassaras, analiza celor mai importante faze din CFR Cluj - CSU Craiova » Ce a spus despre penalty-ul cerut de clujeni

Gigi Becali amenință o rivală din play-off: „Îi dezmembrăm!” + O scoate din calcule pentru anul viitor: „E un fleac!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  10 Mai 2023, 12:03

Omul asta o ajuns un oracol, știe tot mai puțin de antrenorat, că de era așa bun antrena pe undeva.Stau ei acolo în studio și dau verdicte !!!

Ro58
Ro58  •  10 Mai 2023, 11:49

Gata,minunea a tinut 5 ore G.B.e iar sunat de lingaii de ziaristi si moderatori ,e iar cautat sa.si dea cu parerea despre cine castiga campionatul.Oare voi ziaristilor,nu v.ati saturat de omul asta?Ii permiteti sa jigneasca,pe ceilalti competitori?El e cel mai tare din fotbal,maine poimaine devine si antrenorul nationalei la cat de priceput e.De ce va place sa l laudati atat??RUSINE.

boierasul
boierasul  •  10 Mai 2023, 07:41
Postat de VanBasten pe 09 Mai 2023, 22:33

Simplu, au sanse mai mari sa castige si ei un campionat dupa aproape un deceniu de seceta

)) zecesebe și dacă joacă singuri în campionat, tot pe 2 termină))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close