SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INEDIT

GALERIE FOTO „Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 18:38 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 11:21

Irina Deleanu, șefa gimnasticii ritmice din România, are o siluetă de invidiat și la 47 de ani. Secretul său? Mult sport, în 6 zile din 7, și o dietă de la care rar se abate. E supranumită „sexy-președinta” de compania ei de PR. 

„Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa, fizic, pot să duc tot ce am de dus", a spus Irina Deleanu. Ea a detaliat și ce fel de sport face: „Mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse".

Irina Deleanu: „Am descoperit niște eclere, care au două păcate”

Mai mult, atunci când nu merge la sală, are grijă să adune cel puțin 10.000 de pași pe zi. Cât despre regimul alimentar, președinta FR Gimnastică Ritmică a dezvăluit: „Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă". Foarte rar, ea mai calcă și strâmb, dar doar dimineața.

„Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. După 40 de ani, femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu", a concluzionat Irina Deleanu, într-o declarație pentru compania ei de PR.

Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
+29 FOTO

Ar fi fost într-o relație cu Ion Țiriac

Ion Țiriac ar fi fost într-o relație cu Irina Deleanu, a scris într-o perioadă ziare.com. Omul de afaceri în vârstă de 81 de ani îi trimite diferite cadouri extravagante fostei medaliate cu bronz la Mondialul din 1992.

Irina Deleanu a fost căsătorită de 3 ori. Țiriac are și el 3 copii, din 3 relații diferite. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori ieșind la masă în București;

Irina Deleanu, realeasă la șefia Federației Române de Gimnastică Ritmică

Preşedintele în exerciţiu al FRGR, Irina Deleanu (47 de ani), a câştigat în februarie un nou mandat, fiind aleasă în unanimitate de către cei 24 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de Alegeri.

Printre cele mai importante obiective în noul mandat se numără calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 şi organizarea unei ediţii a Campionatelor Mondiale la nivel de senioare. Irina Deleanu este la al şaselea mandat ca preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
Irina Deleanu
+29 FOTO

Citește și: 

Supermodelul care a promovat naționala Germaniei a pozat topless la 49 de ani » Imagini incendiare urcate pe Instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
istet10
istet10  •  23 Septembrie 2023, 00:00

Tanti asta e o femeie sexy?

mihneailie030
mihneailie030  •  18 Iunie 2023, 20:56

***... ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

.iosif.
.iosif.  •  18 Iunie 2023, 14:31

Cancanisme de sport. Oricum să știți că la 47 de ani nu este bătrână, poate doar pentru puștii de 20 de ani. Auzeam zilele trecute undeva la știri pe protv parcă "bătrânul de 52 de ani". Incredibil =))))) Așa se întâmplă când angajezi numai tineri, tot ce e trecut de 40 de ani pentru ei e bun de înmormântare =))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează