GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GERMANIA

galerie foto Supermodelul care a promovat naționala Germaniei a pozat topless la 50 de ani » Imagini incendiare

Heidi Klum +26   FOTO
Heidi Klum

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 17:53 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 17:58

Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cele mai de succes modele din Germania, dar și prezentatoare, actrita, și jurat în show-ul „America's Got Talent”. Nu cu cariera ei se laudă acum, ci cu pozele în care apare topless.

Heidi Klum e fotomodelul care și-a arătat în repetate rânduri susținerea pentru naționala de fotbal a Germaniei și pentru Bayern Munchen.

În 2021, la Euro, vedeta s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy, purtând un tricou tăiat al naționalei, care îi acoperea puțin sânii, iar în partea de jos era îmbrăcată doar cu un slip.

Acum, vedeta care a împlinit pe 1 iunie 50 de ani surprinde din nou. Pe Instagram, Heidi Klum și-a etalat fizicul în timp ce se bucura de soare în grădina sa. Supermodelul a făcut topless, a îmbrăcat doar o pereche de bikini maro. ATENȚIE, imagini la limită în galeria foto. 

GALERIE FOTO. Supermodelul Heidi Klum a pozat topless la 49 de ani

Heidi Klum
+22 FOTO

A pozat și complet goală

Și în 2021, Heidi Klum a pozat complet goală. Într-o imagine distribuită pe Instagram și realizată de soțul ei, vedeta a apărut pe un șezlong și cu ochelari de soare la ochi. Se pare că a vrut să se bronzeze fără urme, așa că s-a dezbrăcat de toate hainele, nici costum de baie nu a purtat.

„Azi a fost fierbinte”, a scris ea pe Instagram. Bineînțeles, aceasta nu e singura ipostază în care Heidi Klum apare fără haine, pe rețelele de socializare ea obișnuiește să posteze des imagini provocatoare cu ea, fără haine.

Heidi Klum
+22 FOTO

Cum se menține Heidi Klum  

Heidi Klum a povestit acum ceva vreme într-un interviu pentru Women’s Health ce mănâncă timp de o săptămâna, așa că iată un exemplu de meniu de-al vedetei: vinerea, de exemplu, Heidi Klum mănâncă următoarele: la micul dejun servește un smoothie realizat din superalimente ca pudra de maca, semințe de chia, afine.

La prânz mănâncă 170g de ton pe grătar și 90g de orez brun și legume la grătar, iar la cină un rulou de sushi alături de o salată de alge de mare cu fasole edamame, fără sos de soia.

Totodată, vedeta are și câteva secrete de frumusețe care o ajută să arate impecabil la aproape 50 de ani. Lotiunea de protecție solară nu lipsește din viața lui Heidi Klum. Ea povestea pentru Allure că niciodată nu se expune la soare dimineață și niciodată fără SPF, pentru că i se pare că bronzul rezistă prea puțin și daunele provocate de soare sunt prea mari. Mai mult decât atât, ea își învață și copii cât de important este să îți menții pielea proteajata.

Heidi Klum e mama a patru copii, Leni, al cărei tată biologic este Flavio Briatore, și Henry, Johan, Lou, din relația cu cântărețul Seal. În prezent, ea este căsătorită cu Tom Kaulitz, care e mai mic decât ea cu 16 ani.

Vezi și:

Fotbalistul care s-a iubit cu Mădălina Ghenea explică de ce își înșela partenerele
MONDEN
Fotbalistul care s-a iubit cu Mădălina Ghenea explică de ce își înșela partenerele
Pentru numărul ei de telefon, Cristiano Ronaldo și-a vândut bolidul Porsche la jumătate de preț
MONDEN
Pentru numărul ei de telefon, Cristiano Ronaldo și-a vândut bolidul Porsche la jumătate de preț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Shogun01
Shogun01  •  22 Septembrie 2023, 13:40
Postat de VanBasten pe 09 Mai 2023, 18:01

Tepelin e mandru de articole de genul asta

autorul articolului, probabil vizeaza la o colaborare cu Playboy

dobrin
dobrin  •  22 Septembrie 2023, 02:10
Postat de John.Wick pe 21 Septembrie 2023, 23:31

e uite că gsp nu știe ce reviste ai tu în baie

Pai deh, nu toti sunt fani grannies ca tine.

John.Wick
John.Wick  •  21 Septembrie 2023, 23:31
Postat de dobrin pe 21 Septembrie 2023, 18:30

V-am mai spus s-o dati pe Ana Carvajal San Miguel, nu stafidite fara nici o legatura cu sportul.

e uite că gsp nu știe ce reviste ai tu în baie

Vezi toate comentariile (15)
Comentează