FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica i-a comparat pe Petrea și Iordănescu: „Amândoi sunt 10 din 10 la aceste capitole”

Edi Iordănescu și Anton Petrea
Foto: GSP
Edi Iordănescu și Anton Petrea Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 17:47 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 18:43

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a bifat ieri prima sa apariție în noua calitate de expert TV Telekom Sport. Invitat în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Dan Udrea, oficialul roș-albaștrilor a făcut o comparație între fostul antrenor al echipei, Edi Iordănescu, și actualul tehnician, Anton Petrea.

Mihai Stoica este de părere că cei doi tehnicieni se aseamănă din mai multe puncte de vedere.

„Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10. Calitatea antrenamentelor, abordarea tactică. Nu sunt secrete din punctul ăsta de vedere pentru ei. Asta e practic meseria lor”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Legat de relația dintre antrenori și jucători, managerul general al roș-albaștrilor consideră că un tehnician își dă seama la primul antrenament dacă fotbaliștii sunt mulțumiți de el sau nu.

„Relaţia cu jucătorii? Realizezi la primul antrenament când e vorba de o schimbare de antrenor, cum răspund jucătorii, dacă sunt dezamăgiţi. Nu există recunoştinţă la un jucător de fotbal. Sunt foarte puţini cei care suferă după o persoană cu adevărat. Fotbalistul joacă pentru un salariu şi pentru că are o familie de întreţinut”, a precizat Stoica pentru sursa citată.

Mihai Stoica: „Petrea a zis că nu prea ar vrea să vină la FCSB”

Mihai Stoica a dezvăluit și că antrenorul Anton Petrea  ar fi refuzat inițial propunerea de a reveni la clubul roș-albastru.

A fost nevoie de un nou apel și o nouă propunere din partea lui Becali pentru ca antrenorul să-și pună semnătura pe contract.

„Poenaru era exclus din start, de abia mersese la Gaz Metan. Singurele nume pronunţate au fost Dică şi Petrea, dar Dică încă era la echipa naţională. Toni a zis că nu ar prea vrea să vină, după i-a zis Gigi că sună pe altcineva. S-a gândit şi pe urmă seara a sunat (n.r. - Becali) şi a făcut altă ofertă. Au fost și discuţii despre relaţia care va fi puţin difertiă faţă de ce a fost înainte”, a concluzionat Mihai Stoica.

VIDEO. Primul antrenament sub comanda lui Anton Petrea

Citește alte știri despre FCSB:

El e cel mai fericit fotbalist de la FCSB! S-a căsătorit cu fiica Doinei Melinte și așteaptă deja un copil

Reacția lui Budescu la criticile lui Gigi Becali: „Niciodată în viața mea n-am lucrat cu un astfel de om”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sadiq
sadiq  •  20 Noiembrie 2021, 09:25

Mie nu mi s-a parut ca echipa a jucat asa rau cu Petrea...nu stiu de ce toti rad de el. Ca face Jiji ce vrea da asta e un mare minus. Fara Jijinho ia titlul Petrea

kikostel
kikostel  •  19 Noiembrie 2021, 00:36

Încă o dată ne arată MM cât e de competent! Doar pe Gigi îl fraierește. Dacă ar avea un gram de încredere în el însuși, ar lăsa lingușelile la o parte și ar încerca să își facă meseria. Dar știe că *** e singurul său atu. Nu pe Petrea îl laudă el aici, ci pe Gigi. Vezi doamne că ce bine a ales Gigi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Noiembrie 2021, 23:06
Postat de andy_2008 pe 18 Noiembrie 2021, 21:47

Sa l compari pe pe TONI neicanimeni cu Iordanescu e mult prea mult. Bine fomistul de MM nu are ce face si l pupa pe oier peste tot.

Are dreptate MM, tinand cont ca amandoi au avut/au parte de 10/10 la capitolul lipsa de autoaritate, nu va se va vedea nici o diferenta la nivelul echipei. Fotbalistii vor juca in continuare doar pentru a-l impresiona individual pe Becali, iar FCSB va continua sa arate ca o adunatura de jucatori in curtea scolii, fara nici o disciplina tactica pe teren.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează