FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Budescu la criticile lui Gigi Becali: „Niciodată în viața mea n-am lucrat cu un astfel de om”

Constantin Budescu (32 de ani) nu este afectat de criticile primite în ultima vreme de la finanțatorul Gigi Becali (63 de ani).
Constantin Budescu (32 de ani) nu este afectat de criticile primite în ultima vreme de la finanțatorul Gigi Becali (63 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 14:24 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 14:24

Constantin Budescu (32 de ani) nu este afectat de criticile primite în ultima vreme de la finanțatorul Gigi Becali (63 de ani). 

Constantin Budescu a fost trecut de Gigi Becali pe lista neagră de la FCSB. Finanțatorul l-a criticat în mai multe rânduri, nemulțumit de atitudinea pe care mijlocașul o are în timpul meciurilor. 

Mihai Stoica: „Budescu e cel mai relaxat om pe care l-am văzut”

Mihai Stoica, managerul general al clubului bucureștean, susține că Budescu nu a fost deloc afectat și că își vede relaxat de treabă. 

„E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat”, a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport

Gigi Becali, ultimatum pentru Budescu

Gigi Becali este dispus să renunțe la Constantin Budescu. Mijlocașul nu ar sta mult timp departe de gazon, Marius Șumudică a confirmat interesul și l-ar dori la Yeni Malatyaspor, în prima ligă din Turcia.

Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Am avut o relație bună cu el. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci, să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere! Bă, nu-i o problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta
- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali despre situația lui Budescu: „Nu e el problema, mai are 4 luni de contract, îi dau banii și la revedere”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali a numit cele două echipe unde ar investi, dacă vinde FCSB: „Una dintre astea o voi alege! Ce, nu e bine? Am numele înregistrat la OSIM”

EXCLUSIV Mircea Rednic trimite o echipă întreagă la Dinamo 2! Mutările din săptămâna meciului cu Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
nicelove
nicelove  •  18 Noiembrie 2021, 21:42

Cine a scris acest articol? ..... Domnu' ziarist, cine ce a zis bre? Pai orí a zis Budescu orí a zis MM? Lamureste-ne.!!!

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  18 Noiembrie 2021, 18:14

Reactia lui Budescu este declaratia lui mimi stoica. Sunteti geniali !!! De departe cei mai buni ziaristi !!!!

kosmeen
kosmeen  •  18 Noiembrie 2021, 18:09
Postat de talpaiadului pe 18 Noiembrie 2021, 17:26

Budescu e fotbalist de executie si de pase decisive, nu de carat pianul. Are nevoie sa-i fie data pasa la picior si sa aiba un om demarcat caruia sa-i trimita mingea sau de culoar pentru a trage la poarta. In cazul in care coechipierii il vor ajuta pe Budescu sa straluceasca, el va rasplati echipa inzecit. Daca in schimb va primi pase aiurea si coechipierii lui se vor ascunde in continuare dupa adversar, asa cum au facut-o in meciul cu Voluntari, Budescu va fi doar mana moarta.

Foarte corect. Are totusi genul ala de talent spectaculos care mie imi place foarte mult. Ar fi putut ajunge foarte sus daca era un pic mai ambitios..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează