FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica i-a prezentat un atacant lui Gigi Becali: „Se distrează cu toți? Gata, îl luăm!”

Mihai Stoica, la OrangeSport
Mihai Stoica, la OrangeSport

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 12:36 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 12:51

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre provocarea de a găsi jucători străini de valoare, oferind exemplul unui atacant pe care îl urmărește în această perioadă, unul care l-a entuziasmat peste măsură pe patronul clubului, Gigi Becali (65).

FCSB l-a cumpărat din Africa de Sud pe Siyabonga Ngezana, iar evoluțiile stoperului sud-african i-au deschis apetitul lui Gigi Becali pentru fotbaliști din acea zonă. Ca atare, latifundiarul l-a trimis pe Florin Vulturar, impresarul cu care lucrează îndeaproape, să caute jucători africani de valoare.

Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul
DOPAJ
Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul

În paralel, și Mihai Stoica urmărește jucători. Oficialul de la FCSB a oferit exemplul unui atacant străin foarte bun în campionatul lui, despre care nu poate spune încă dacă ar face față la un nivel mai competitiv.

Mihai Stoica: „Urmăresc un atacant care se distrează cu toți în campionatul lui”

„Acum căutăm străini. Am primit foarte multe propuneri de jucători. (...) Ieri (n.r. - joi) mă uitam la un atacant, el se distra cu toți, dar nivelul campionatului în care joacă e foarte slab.

I-am zis lui Gigi despre el și a răspuns: «A, se distrează cu toți? Gata, îl luăm!». «Nu, nu, nu, stai puțin, că nivelul e slab!». Și nu are nici echipă națională, să-l vezi când joacă contra unei echipe mai bune, dacă atinge mingea sau nu.

Acum am descărcat un meci, să-l urmăresc la treabă cu o echipă națională bună. Dar au luat cam multe de la ăia. E complicat”, a povestit MM la OrangeSport.

Mihai Stoica: „Nu este normal să iei jucători după ce-i vezi doar pe video”

Stoica este cel care l-a recomandat pe Siyabonga Ngezana și a explicat procesul prin care fundașul sud-african a ajuns pentru întâia oară în Europa:

„La Ngezana am văzut ceva ce nu am văzut la alții. Am spus că pare bun, dar că mă tem să nu fie vreo problemă, pentru că pare prea bun. Nu știam cum se va acomoda, pentru că un jucător care vine la 26 de ani direct din Africa poate avea probleme.

E o altă cultură fotbalistică acolo. Am urmărit meciuri întregi. Într-adevăr, jucau rapid, dar mult diferit față de ce jucăm noi. Am spus: «Nu știu ce să zic, pare bun, dar...». Iar Gigi mi-a răspuns: «Gata, îl luăm».

Nu este normal să iei un jucător doar văzându-l pe video. Mai ales fundași. Pe video ce poți vedea? Două sau trei minute, cât are mingea. Normal trebuie să vezi cadrul larg, cum se poziționează, cum interpretează jocul”.

VIDEO. Mircea Rednic: „Nu puteam să concurăm cu FCSB pentru Rotariu”

Tot despre FCSB: 

Pierde Becali o sumă colosală? Ar intra în topul celor mai mari țepe luate de FCSB

Andrea Compagno este convins: „Se încearcă destabilizarea FCSB-ului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
maradona79
maradona79  •  04 Noiembrie 2023, 21:03

Bla bla

brianstorm
brianstorm  •  21 Octombrie 2023, 19:25
Postat de cineva90 pe 21 Octombrie 2023, 16:38

Pai are ca le-au dat 10 tur-retur

si sezonul asta reuseam sa le dam 10-0 tur-retur cum le-am dat in ultimul lor sezon din liga 1,dar nu ne-am mai pus capul cu ei oricum retrogradeaza. neverforget:in ultima lor prezenta in liga 1,Steaua din liga 1 le-a dat 10-0 tur-reutr cleor de la vitan barzesti.

cineva90
cineva90  •  21 Octombrie 2023, 16:38

Pai are ca le-au dat 10 tur-retur

Vezi toate comentariile (13)
Comentează