FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul tranșant al lui MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu”

Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise.
Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 19:49 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 21:36

Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) nu va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise. 

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League, a treia calificare din carieră în primăvara europeană. Mihai Stoica a lăudat performanța antrenorului campioanei. 

Nelu Varga a pregătit un nou contract uriaș pentru Dan Petrescu: „E singurul care reușește asta”
CFR CLUJ
Nelu Varga a pregătit un nou contract uriaș pentru Dan Petrescu: „E singurul care reușește asta”

Mihai Stoica îl laudă pe Dan Petrescu: „Cea mai mare performanță la care putem spera!”

„N-am văzut niciun meci jucat de CFR Cluj în grupe, am jucat mereu unii după ceilalți. E cea mai mare performanță la care poate spera un club din România.

Petrescu realizează a treia calificare în primăvara europeană... Nu contează cum le obține, că marchează din corner, din fază fixă. Nu mai există antrenor care să fi obținut asta, doar clubul Steaua”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Întrebat de Silviu Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Center” de la Orange Sport, dacă e posibil ca Dan Petrescu să o antreneze în viitor pe FCSB, Mihai Stoica a fost tranșant: „Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”.

Suporterii s-ar bucura de rezultate, dar Gigi nu. Când a fost Zenga, nu era mulțumit, nu îi plăcea cum joacă echipa. Gigi are o chestie, că vrea posesie, posesie. El vrea să aibă siguranță când e mingea la noi, să nu trăim cu emoții
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO. Dumitru Dragomir, după calificarea CFR-ului în primăvara europeană: „Dan Petrescu și-a făcut treaba”

Citește și alte știri din Liga 1:

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
paolo11
paolo11  •  05 Noiembrie 2022, 04:26

Sau cum sa faci un “articol” din nimic, specialitatea “jurnalistilor” gsp…

0bursuc
0bursuc  •  05 Noiembrie 2022, 02:49

Bai *** *** o sa va muscati coada singuri pt ca indepartati lumea de sport ***. . Stiu ca Sunt interese dar muriti incet si sigur

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0bursuc
0bursuc  •  05 Noiembrie 2022, 02:38

Ar fi o jignire pt clubul steaua sa fie antrenata de acest personaj ( dan burcescu - plangescu ) . Toata lumea azi sta in genunchi in fata antrenorului care merge in turul 2 din intertoto . In anii 80 toate echipele din RO mergeau lejer in turul 3 indiferent de competitie.toata presa sportiva il ridica in slavi pe bursuc precum ca ar fi cel mai mare antrenor din lume . Ei Nu e , e doar nivelul nostru prea Jos. Si in plus la echipa lui sa instalat un puternic grup politic care suge foarte mult cash . As vrea sa imi demonstreze cineva cu acte legale ca anonimul varga e patron. Daca Ala e patron la cfr atunci eu Sunt patron la Real Madrid slavia praga ( CEA MAI MARE ECHIPA DIN LUME) PSG Manchester United si city Newcastle United si toate saormeriile din pitesti. Hai sa fim un pic seriosi asa zisolor crainici sportivi si incetati sa mai promovati politic . In incheiere NICIODATA ROMANIA NU VA SCAPA DE CIUMA PSD ISTA

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close