FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, reacție surprinzătoare după ce Prunea l-a umilit pe Octavian Popescu: „Și eu am fost un imbecil”

Tavi Popescu / Sursă foto: GSP
Tavi Popescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 18:59 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 19:06

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și-a expus punctul de vedere după ieșirea incalificabilă pe care Florin Prunea a avut-o la adresa tânărului Octavian Popescu (18 ani)

Oficialul roș-albaștrilor a refuzat să-i ofere un răspuns lui Prunea și afirmă că filmarea respectivă, făcută în vestiarul roș-albaștrilor după victoria cu Dinamo, n-ar fi trebuit să devină publică.

Mihai Stoica: „N-aș fi fost de acord cu publicarea filmării”

„Problema mea nu e că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Mie nu mi s-a părut rău ce au făcut jucătorii. Nici n-am știut că a fost făcută publică filmarea, eu n-aș fi fost de acord cu așa ceva

Prunea îl jignește suburban, e dinamovist. Și eu l-am ironizat pe Chipirliu și îmi pare rău. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă”, a spus MM la Fotbal Club, pe Digi Sport, aducând aminte de momentul în care l-a ironizat pe atacantul celor de la CSA Steaua. 

MM l-a ironizat pe Chipirliu, apoi i-a cerut scuze

În luna iulie, vorbind despre felul în care Armata gestionează noul stadion „Steaua”, MM a avut un moment scurt în care a ironizat defectul de vorbire al lui Chipirliu.

Ulterior, Mihai Stoica a reacționat pe contul său de Facebook, după ce Chipirliu i-a reproșat gestul făcut: „Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”.

Florin Prunea, atac în direct la adresa lui Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Un needucat fără creier”

FCSB i-a administrat marii rivale cea mai severă înfrângere din istoria clubului în campionat. Pentru prima dată în istorie, Dinamo a pierdut în campionat un meci la 6 goluri diferență. La pagina de istorie scrisă duminică a contribuit și Octavian Popescu, care a înscris golul de 2-0.

După meci, Popescu a sărbătorit victoria în vestiar, alături de coechipieri. Elevii lui Edi Iordănescu și-au ironizat rivalii. Au numărat plini de energie până la 6, numărul golurilor înscrise în poarta lui Dinamo, apoi au izbucnit în urale. În imagini apare și Octavian Popescu, în partea de jos, gesticulând energic.

La vederea imaginilor, Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a făcut o comparație jignitoare în care l-a inclus pe jucătorul în vârstă de 18 ani. „Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier...”, a spus Prunea la Prosport.

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM anunță următoarele două „perle” de la FCSB: „Va ajunge la națională” / „Îl va egala pe Tavi Popescu”

MM Stoica surprinde: „Rezultatul cu Dinamo, mincinos! Bonetti ne-a servit-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  16 Septembrie 2021, 13:39
Postat de Daniel Buriu pe 16 Septembrie 2021, 11:01

Din filmarea aia, eu am ramas doar cu freza lui Coman!!!! Cred ca se tunde pe intuneric, sau frizerul este sasiu!! Altfel nu are nici o scuza.

Tot ce rămâne este scorul de 6-0!Putem spune că ați primit-o rău în freză!Freza lui Coman este un detaliu minor care nu interesează pe nimeni. 1-2-3-4-5-ȘASE!!!!

valentindragobete
valentindragobete  •  16 Septembrie 2021, 12:25
Postat de dexter3 pe 16 Septembrie 2021, 08:52

Ai fost, esti si vei fi, pentru eternitate!

Voi, astia din seria dexter, sunteti toți la fel de proști ? Încercați si voi un concurs între voi sa vedeți cine câștiga coronița ... prostiei !

2177161549205487
Daniel Buriu  •  16 Septembrie 2021, 11:01

Din filmarea aia, eu am ramas doar cu freza lui Coman!!!! Cred ca se tunde pe intuneric, sau frizerul este sasiu!! Altfel nu are nici o scuza.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează