Comentarii (5)
Geani Muraru  •  13 Decembrie 2019, 23:31

Mai bine zii cum a fost la puscarie si cum te puneai tu capra in fata lu Gigi asa cum o sa se puna Hagi capra in fata ciobanului la urmatorul meci

joze_maurinio  •  13 Decembrie 2019, 22:47

Ok, la primul punct nu luam in considerare, MeM-Eul nu trece prin intersectii, le evita, deci e destept. La doi: E ciudat ca l-a inclus pe Gigi (aleatoare persoana) la "si altii", el nefiind principal idiot. Ca si persoana "Patroane". La trei: Chiar interjectiile sunt ultimul lucru care trebuie acuzat la comentatori! Nepriceperea si incultura la ceea ce comenteaza sunt pe primul loc. Analfabetismul este insusit de ei, prin meseria pe care o fac. La PATRU: Trebuiau inclusi si "*** care n-au facut sport" dar care le lauda pe handbaliste. E acelasi lucru! Apropo, nu trebuie sa fi fost cal ca sa fii jocheu! Acelasi principiu e la antrenorat si chiar la priceperea la sport. Poti comenta fara sa fi facut sporturi gen table sau septica, unde trebuie multa pregatire fizica. La cinci: No comment, n-am auzit de Vlad, Cazinoul lui si reclama lu' peste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh  •  13 Decembrie 2019, 22:38

4 si 5 mi se par valide :))) dar la 3, am impresia ca Meme e cam supy deoarece comentatorii nu prea au entuziasm la meciurile fecesebelei, pastrandu-si-l pentru CFR cand joaca in EL :)))

aius  •  13 Decembrie 2019, 22:20

Penibil !

lixandru88  •  13 Decembrie 2019, 22:09

GSP urmărește cu mare interes pagina de Facebook a infractorilor.

Comentează