FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoichiță, șeful lui Laurențiu Roșu, despre posibilitatea ca acesta să ajungă la FCSB: „L-am întrebat dacă mai am antrenor”

Laurențiu Roșu a fost secund la FCSB în mandatul lui Costel Gâlcă // foto: Gazeta Sporturilor
Laurențiu Roșu a fost secund la FCSB în mandatul lui Costel Gâlcă // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 20:23

FCSB // Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Roșu, 43 de ani, selecționerul naționalei U18, să ajungă la FCSB. 

„L-am întrebat pe Roșu dacă mai am sau nu antrenor, pentru că eu soluții găsesc. Mi-a zis că mi-ar fi spus dacă era ceva și că nu există aceste discuții cu FCSB.

Dacă cei de acolo îl vor, trebuie să plătească o clauză, care e confidențială. Eu înțeleg dorința de a ajunge la o echipă bună, dar trebuie să-mi protejez și eu glia. Pentru noi, oamenii de rând, e o clauză destul de mare. 

Laurențiu Roșu vrea să-și facă treaba cu lotul național pe care îl antrenează. E un băiat care lucrează foarte bine”, a spus Stoichiță, la TV Digi Sport.  

Sfaturi pentru Becali

Stoichiță i-a oferit și câteva sugestii lui Gigi Becali, pe care-l sfătuiește să se orienteze către tehnicieni mai experimentați: „FCSB a avut doar antrenori tineri în ultima perioadă. L-aș sfătui pe Gigi Becali să ia un antrenor experimentat: Ilie Dumitrescu, Petre Grigoraș, care să aibă și o imagine și o personalitate în fotbalul românesc”. 

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, a renunțat la antrenorat, ultima sa echipă fiind chiar FCSB, unde a petrecut câteva luni în 2010. În prezent, acesta este analist TV.

Petre Grigoraș (54 de ani) e liber de contract după aventura de la Farul Constanța. A antrenat de-a lungul carierei echipe precum Farul, Oțelul, Poli Iași, Pandurii, Poli Timișoara sau Farul.

Vezi și: VIDEO Laurențiu Roșu, întrebat direct: „Cum ai reacționa dacă Gigi Becali te-ar suna pe bancă?” + Dezvăluire surprinzătoare din primul mandat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  04 August 2019, 22:05
Postat de Marian Iordachescu pe 04 August 2019, 21:00

Mihai Stoichita nu stie ca mai sunt oameni cu personalitate si demnitate care nu-si vand caracterul lui Becali pentru bani asa cum a facut el cand a fost la FCSB si Becali l-a facut presul lui pe care se stergea pe picioare . Nu numai Rosu refuza sa vina la FCSB dupa plecaea lui Andone ,au mai refuzat 4 antenori Spunea Becali ca il pune pe Trica Dar nu ar fi mai bine sa cuoboare el di loja si sa treaca pe banca ? Se cumpara azi in Romania diplome de licenta de la facultati particulare , si la banii lui oricand poate cumpara o licentaPRO

Cred ca se găsesc și pe olx

1035504319811062
Romeo Daniel  •  04 August 2019, 21:53

Dintre toti aia vehiculat pana acum ca antrenori la Fcsb cred ca Grigoraș ar fi cea mai bună soluție.

godot
godot  •  04 August 2019, 21:24

Multescu ar fi bun. Sau Halagian daca mai trăiește.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează