FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mircea Lucescu a spus tot » Cum au decurs, de fapt, negocierile cu Becali: „Băi, Gigi, nu se poate”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 13:46

Mircea Lucescu (74 de ani), antrenor liber de contract, a povestit tratativele purtate în această vară cu Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, cel care a încercat să-i propună lui „Il Luce” o colaborare.

„Nu, n-a fost o ofertă. Gigi mi-a zis dacă există vreo posibilitate să colaborăm. I-am zis: «Băi, Gigi, nu se poate». Dar, dacă vrei să te ajut cu un sfat. Pe toate echipele pot să le ajut cu sfaturi” a declarat Mircea Lucescu, la Pro X.

În urmă cu câteva săptămâni, Mircea Lucescu a fost prezent pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu la meciul FCSB - Mlada Boleslav 0-0. Acesta a urmărit meciul alături de Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, iar înaintea partidei le-a făcut o vizită jucătorilor.

„Il Luce” a fost  în vestiarul roș-albaștrilor pentru a-i motiva pe jucători. Timp de câteva minute, Lucescu senior a discutat cu fotbaliștii vicecampioanei și i-a încurajat.

Îl susține pe Becali în războiul cu Armata

Lucescu s-a luat în această dimineață de CSA Steaua, clubul care l-a deposedat pe Gigi Becali de numele, palmaresul și marca Stelei.  

„Nu înțeleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-aș lua de generalii de Armată, care l-au scos pe Becali din Ghencea, l-au privat de suporteri. Dispare un brand extrem de important pentru istoria fotbalului românesc, cum e Steaua. Soluția va fi să se împace Gigi Becali cu Armata și să se reîntoarcă acolo unde îi e locul, în Ghencea”. Detalii, AICI!

Vezi și: 

Mircea Lucescu se bagă în războiul FCSB - CSA Steaua: „Nu înțeleg de ce se ia lumea de Gigi Becali, eu m-aș lua de generalii din Armată!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gido
gido  •  30 August 2019, 17:03
Postat de reddogsv pe 30 August 2019, 15:52

Nu dispare nici un brand nea Mircea! Il gasesti acolo unde ii e locul adica in liga a 4 a!

corect... glasgow rangers a disparut? nu... a dat faliment si a luat-o din ultima liga , iar azi a fost la tragerea la sorti din europa league..

reddogsv
reddogsv  •  30 August 2019, 15:52

Nu dispare nici un brand nea Mircea! Il gasesti acolo unde ii e locul adica in liga a 4 a!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează