FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Mircea Lucescu se bagă în războiul FCSB - CSA Steaua: „Nu înțeleg de ce se ia lumea de Gigi Becali, eu m-aș lua de generalii din Armată!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 11:17

Mircea Lucescu (74 de ani) s-a luat în această dimineață de CSA Steaua, clubul care l-a deposedat pe Gigi Becali de numele, palmaresul și marca Stelei. 

„Nu înțeleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-aș lua de generalii de Armată, care l-au scos pe Becali din Ghencea, l-au privat de suporteri. Dispare un brand extrem de important pentru istoria fotbalului românesc, cum e Steaua. Soluția va fi să se împace Gigi Becali cu Armata și să se reîntoarcă acolo unde îi e locul, în Ghencea.

Se face o mare greșeală când lumea se ia de Gigi Becali. Dacă Steaua era lăsată în condițiile în care era, ce se întâmpla? Ce satisfacții au avut cei care au contribuit la asta? Ce au rezolvat cu o echipă din Liga 4?”, a declarat Mircea Lucescu, la Pro X. 

MIRCEA LUCESCU A FOST ALĂTURI DE FCSB

În urmă cu câteva săptămâni, Mircea Lucescu a fost prezent pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu la meciul FCSB - Mlada Boleslav 0-0. Acesta a urmărit meciul alături de Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, iar înaintea partidei le-a făcut o vizită jucătorilor

„Il Luce” a fost  în vestiarul roș-albaștrilor pentru a-i motiva pe jucători. Timp de câteva minute, Lucescu senior a discutat cu fotbaliștii vicecampioanei și i-a încurajat.

Vezi și: 

Gigi Becali, față față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
nealiniatul
nealiniatul  •  31 August 2019, 22:16

Multumim Mircea Lucescu! Sper ca si alti oameni cunoscuti sa ia atitudine cind astfel de abuzuri apar.

149520899038116
Vasile Vivi Iatan  •  30 August 2019, 17:27

Lucescule, de cand ai devenit avocatul lui Becali???? Despre Dinamo nu scoti o vorba, nu intervii cu nimic in punerea clubului pe linia de plutire, in schimb ii canti in struna acestui mizerabil. El nu face decat sa imprastie cu venin peste Dinamo si tu ridici in slava Steaua, FCSB, etc., devenind avocatul si antrenorul de taina (in vestiar) a acestui oier cu matanii in mana si cu gunoi in suflet!!!! De unde ai aceasta dragoste subita pentru Steaua, FCSB, etc.????? Fii demn si macar taci din gura !!!

amicu
amicu  •  30 August 2019, 17:16

Nu știu ce te bagi in toate acum. Sunt unul dintre fanii tai, dar in ultimul timp.o iei pe arătură.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează