FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MLADA 0-0

FCSB - MLADA 0-0 // Gigi Becali lansează acuzații dure la adresa propriului jucător: „S-a dat accidentat la mișto! I-o fi zis impresarul. El nu știe ce pot să îi fac!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 00:16

FCSB a remizat 0-0 cu Mlada Boleslav în turul III preliminar al Europa League. Gigi Becali îl acuză pe Lucian Filip (28 de ani) că a mimat o accidentare.

  • Returul se joacă joi, 15 august, de la ora 20:00.
  • Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei dintre Ventspils și Guimaraes (0-3 în tur).

Lucian Filip (28 de ani) are pe masă o ofertă din Rusia, de la FC Orenburg, ultimul loc din Rusia după primele patru etape. Folosit fundaș central în meciul cu Mlada, Filip a părăsit terenul accidentat în minutul 33.

„Cu Voluntari nici nu avem jucători să jucăm. Lucian Filip s-a dat accidentat la mișto. Eu nu văd?! El are o ofertă din Rusia la care trebuie răspuns până pe data de 15. I-o fi zis impresaul să se prefacă accidentat.

El a fost un și jumătate accidentat și i-am plătit salariul. Mă simt puțin trădat. El nu știe ce pot să îi fac acum, să nu îi dau voie să plece!  Dar nu îl pedepsesc pentru că sunt bucuros că nu am luat gol. Îmi convine rezultatul și nu am nimic eu el. Dacă luam gol, îl blocam!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mircea Lucescu e la meci și a mers în vestiarul FCSB-ului! De ce s-a enervat antrenorul: „Băi băieți, dar voi chiar sunteți nesimtiți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  09 August 2019, 12:08
Postat de jullien_alphonse pe 09 August 2019, 10:12

bravo, ia de-aici, credulule!... https://www.rfi.ro/social-113017-preot-acuzat-pornografie-infantila

Poate n-ai auzit de expresiile "sa faci ce zice popa, nu ce face el" si "nu exista padure fara uscaturi". In toate domeniile sunt indivizi cu apucaturi deviante dar asta nu inseamna ca toti ceilalti sunt la fel. Inseamna ca acestia sunt doar niste... EXCEPTII. Asa ca, imi pare rau dar manipularea asta de 2 lei nu tine! Iar tie un pic de... DISCERNAMANT nu ti-ar strica... Hai pa!

88gore88
88gore88  •  09 August 2019, 11:40

”Meme a plecat şi el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de linişte, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente" , a declarat Gigi Becali. Mitica Dragomir e curios de ce a plecat cainele de la macelarie si banuieste ca ar avea o oferta mult mai tentanta din strainatate.Eu cred ca aici e vorba de un sabotaj,nu la Filip....

alexzece
alexzece  •  09 August 2019, 11:22
Postat de theman30 pe 09 August 2019, 09:58

r3pet..invidia tot incerci sa o dai cum vrei tu ce relevanta are bugetul?

Ce invidie ba saracule?Esti orb? Aia e echipa?E un circ ambulant, condus de un papusar sef.Cum poti sa tii cu gluma asta sinistra?Asta nu e Steaua, stai calm.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează