FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Lucian Filip și-a anunțat colegii că pleacă după meciul cu Mlada Boleslav » Care e destinația și câți bani primește Gigi Becali

Lucian Filip
Lucian Filip

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 22:05

Lucian Filip (28 de ani) va pleca de la FCSB după prima manșă cu Mlada Boleslav din turul III preliminar al Europa League, 0-0.

Detalii AICI despre FCSB - Mlada Boleslav

UPDATE 23:40

Florin Tănase a comentat plecarea lui Filip după 0-0 cu Mlada: „Nu cred că este o accidentare gravă, dar știam de mai mult timp că va pleca, îi urez succes, să facă treabă bună”.

UPDATE 22:00

Din informațiile Gazetei, echipa care îl transferă pe Lucian Filip este FC Orenburg, ultimul loc din Rusia după primele patru etape.

Filip, titular în meciul de astăzi cu Mlada Boleslav, a părăsit terenul accidentat în minutul 33. 

Știrea inițială

Filip, cel mai vechi fotbalist din actualul lot al celor de la FCSB, și-a anunțat colegii în vestiar că va accepta o ofertă venită din Rusia, de la o echipă al cărui nume nu a fost dezvăluit, și va pleca imediat după meciul cu Mlada, anunță Fanatik. Suma de transfer ar fi una modică, de 250.000 de euro.

Lucian Filip a semnat cu FCSB în anul 2007, dar până în 2012, când Laurențiu Reghecampf a preluat echipa, a fost împrumutat sau folosit la echipa secundă.

170 de meciuriși 7 goluri are Lucian Filip în meciurile oficiale jucate pentru FCSB

1.500.000 €este cota lui Lucian Filip conform transfemarkt.de

VEZI ȘI:

Gigi Becali, moment de sinceritate: „Nu vreau ca CFR Cluj să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  09 August 2019, 10:49

Bun transferul...cat de curand o sa ajunga si "perla polivalenta" Tanase tot la o echipa de genul asta:))))

fara_pista
fara_pista  •  09 August 2019, 09:07
Postat de Daniel Nedelcu pe 09 August 2019, 00:03

...să plece dreaqului....oricum majoritatea sunt mediocri,...dar așa conducere așa jucători....vai mama lui de coeficient!...în următorii ani vom juca derby-uri cu echipe din San Marino!...(...că ăia din Luxemburg sunt de netrecut)...vax amar!!!

N-ai grijă cu coeficientul! Pe lângă punctele pe care o să le adune CFR și Craiova, vine tare din urmă campioana playout-ului, care va bate tot și va urca România pe glorioasele culmi ale coregrafiei multilateral dezvoltate. Cât despre Filip, nu pot să nu mă gândesc cum juca atunci când era întreg și eforturile pe care le-a făcut mereu pentru a reveni. Îi doresc succes, deși fotbalul rusesc e și mai dur decât al nostru, deloc indicat unui jucător fragil...

luker
luker  •  09 August 2019, 02:29

Slab jucator. Cica accidentat in min 33. Si-a batut joc de echipa, de fotbal, de meserie. Astia sunt fotbalistii romani. Si asta pentru niste euroi in plus primiti de la ultima clasata in Rusia. ***, nu inteleg in conditie astea de ce a ales sa sa faca fotbalist. Sta pana la prima zapada in Rusia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează