FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM dezvăluie: „M-am întâlnit în secret cu antrenorul pe care l-am vrut cel mai mult, fără să știe Becali!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 09:00

Mihai Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a dezvăluit că s-a întâlnit în secret cu Edward Iordănescu, fără să-l înștiințeze pe Gigi Becali.

„Cel mai mult mi-am dorit să lucrez cu Edi astă-vară! M-am întâlnit cu el fără să ştie Gigi, pentru a-l pregăti. Am sperat. Am fost foarte aproape, speram ca Gigi să se înţeleagă cu Edi”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport. 

Edward Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a oferit detalii despre discuțiile purtate în această vară cu Gigi Becali,  care a încercat în mai multe rânduri să-l ajungă la FCSB. 

FCSB // MM dezvăluie: „M-am întâlnit în secret cu antrenorul pe care l-am vrut cel mai mult, fără să știe Becali!”
Edward Iordănescu

„Pentru un antrenor, e foarte important să aibă nişte reguli, nişte principii, nişte valori. Dacă cineva care mă doreşte vrea să mă schimbe, atunci ambele părți vor avea de pierdut. Prefer să ne strângem mâna şi să mergem pe drumuri diferite. 

Indiferent unde voi fi, îmi voi asuma şi echipa de start, şi primii 18 şi schimbările. Dacă nu sunt la FCSB, înseamnă că nu m-am încadrat în tiparul respectiv. Am apreciat că s-a ţinut de cuvânt.  

Gigi a adus şi un preot la discuţie, a vrut să mă sensibilizeze. Din ce l-am simţit, poate a dorit să avem un martor la anumite angajamente”, a declarat Iordănescu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

FCSB // Expertiza lui MM Stoica despre prăbușirea FCSB: două MARI CAUZE ale haosului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sorinvision
sorinvision  •  04 Septembrie 2019, 10:41

Negocieri autentificate de un preot. Foarte tare. :)

kingdon
kingdon  •  04 Septembrie 2019, 10:05

Edi antrenor? Ce gluma buna!! Vb asta de principii, valori, ce dracu ai facut tu pana acum *** de te impaunezi asa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radu876
radu876  •  04 Septembrie 2019, 09:32

e ziua lui m.m. stoica? cred ca e al zecelea articol pe care il scoateti cu el in ultimele ore. a aparut la vreo emisiune sau ce? sper sa nu mai posteze si vreo ironie pe facebook, ca pana deseara nu mai citim altceva pe sit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close