FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM, răspuns FRONTAL pentru reproșurile lui Becali! De ce i-a pierdut FCSB pe Cestor și Burcă: „Sincer, voi ați auzit de Woking?”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:29

FCSB // Ratarea transferurilor lui Andrei Burcă și Mike Cestor, ajunși între timp la CFR Cluj, a fost o altă sursă a problemelor apărute pe axa MM - Becali. Mihai Stoica  a explicat de ce i-a refuzat pe aceștia: 

„N-am jignit niciodată pe nimeni, dar dacă Burcă și Cestor sunt atât de buni, de ce Dan Petrescu își aduce doi fundași centrali în ultimii 3 zile? 

Dan Petrescu i-a adus pe Boli și Pașcanu, deci sunt 4 jucători care se bat pentru postul de fundaș cental. Dacă Gigi chiar voia să-i aducă, nu-i aducea? M-a sunat Gigi și mi-a zis că dă 150.000 pe Burcă. I-am zis: «Patroane, îi avem pe Planic, pe Filip, pe Momcilovic, îl avem pe Cristea, pe Bălașa.»

Unde să joace Burcă? Nu l-am văzut construind. El, la 23 de ani, juca la Bacău în Liga 2. Cestor...voi ați auzit de Woking? Juca în Liga a 5-a din Anglia, la Woking! Ce jucase la Astra? 

În opinia mea, era un jucător interesant doar pentru că e stângaci. Nu-mi place Cestor, mi-am spus părerea. Gigi a trecut peste mine, a zis că-l ia oricum, dar apoi m-a sunat și mi-a zis că se cere 200.000 de euro pe Cestor”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport. 

Cestor a jucat la Woking între 2011 și 2015. 

Becali l-a acuzat că i-a ratat

Andrei Burcă și Mike Cestor, doi dintre jucătorii ochiți în trecut de Gigi Becali, au fost transferați în cele din urmă de CFR Cluj, care i-a transformat în piese de bază. Becali a acuzat în repetate rânduri pierderea acestora, atacându-l indirect pe MM Stoica: 

„Când via nu dă roade, stăpânul e vinovat. Dacă stăpânul nu face treabă, ce să facă colaboratorii? Dacă stăpânul s-a luat după subordonaţi, e vina stăpânului. Când l-am văzut pe Burcă şi îmi plăcea Burcă, trebuia să-l iau pe Burcă. Nu trebuia să mă iau după Bogdan Andone şi după Meme Stoica. 

Când am vrut să-l iau pe Cestor, că zicea că Dani Coman că n-a mai văzut fundaş ca el, nu l-am luat că au zis Meme şi Bogdan Andone: «Hai, domnule, că noi suntem Steaua». Nu unul, amândoi au zis! Dar nu e vina lor, e vina stăpânului”, spunea Becali în urmă cu câteva săptămâni. 

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica, fără secrete despre foștii colaboratori de la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
magic4ever
magic4ever  •  04 Septembrie 2019, 09:40

Mimi Stoica nu stie cum sa scape basma curata pentru deciziile lui gresite in privinta lui Burca si Cestor care erau mult peste Filip, Momcilovic, Cristea si Balasa.....acum zice ca Cestor si Burca sunt slabi pentru ca ia luat si pe Pascanu si Boli...asta nu insemna ca Dan Petrescu nu este multumit de cei 2 dar se gandeste si la viitor pentru ca Vinicius si Muresan au 33-34 de ani....plus ca de Pascanu are nevoie pentru regula U21 si poate sa il foloseasca si fundas dreapta acolo unde Susic nu exceleaza si Boli este unul dintre cei mai buni fundasi care au fost in Romania in ultimii ani, este tanar si normal ca l-au luat daca au avut oportunitatea asta...

magic4ever
magic4ever  •  04 Septembrie 2019, 09:33
Postat de vladutz13 pe 04 Septembrie 2019, 01:54

Pai si un exemplu ca Vardy inseamna ca toti de-acolo sunt buni? :) Bineinteles ca mai apar jucatori formidabili de nicaieri.... nu inseamna ca si Cestor e asa.

Stai linistit ca Cestor este peste toti fundasii de la FCSB cu exceptia lui Planic si este un fundas f bun pentru liga 1...cu el titular CFR a defilat prin campionat pana sa fie furati ca in codru la Astra

catalynn
catalynn  •  04 Septembrie 2019, 09:24

Bai nene, nici măcar acum nu scăpăm de Sergi Lopez asta!? A plecat, sa fie sănătos, chiar nu ne interesează de viața lui!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează