FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

Matteo Spatafora, în vremea în care era preparatorul FCSB
Matteo Spatafora, în vremea în care era preparatorul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:10

Mihai Stoica, 54 de ani, plecat de la FCSB la începutul lunii august, a vorbit despre una dintre cele mai pregnante probleme de la fosta sa echipă, cea a preparatorului fizic. 

Fostul oficial fecesebist a trecut în revistă câteva episoade reprezentative pe care le-a trăit la FCSB în anii anteriori, momentele avându-i protagoniști pe Thomas Neubert, Matteo Spatafora sau Marian Lupu, toți ocupând la un moment dat postul de preparator fizic. 

Nu știu dacă Neubert putea să-i antreze pe Gnohere, Alibec sau Budescu. Pe ei îi poate antrena Șumudică, poate și Edward Iordănescu.  

Cu Neubert, în cantonament, unii jucători vomitau mov, alții vomitau culoare muștar, dar Reghe zicea: «Lasă-i să vomite». Asta e pregătirea germană! Am avut un «eye contact» cu Cristi Tănase, care credea că sunt de partea jucătorilor. I-am zis «Gogule, sunt cu Neubert și Reghe». 

Apoi, când a plecat, Neubert ne-a lăsat cu fundul în mijlocul oceanului. În disperare de cauză, l-am adus pe Matteo Spatafora. 

FCSB // Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”
  • Matteo Spatafora // foto: GSP

I-am zis lui Spatafora că aici nu e Urziceni. Tamaș făcea mișto de el, Matteo avea o voce de pisică. La un meci la Mioveni, a avut 3 fesuri pe cap și pungi în picioare. Dacă-l vezi pe preparatorul fizic învelit cu pungi și fesuri pe cap, n-ai ce să mai faci. A plecat cu Răzvan Lucescu la PAOK și a luat titlul.  

Am avut încredere în Lupu, dar nu doar el decidea. Altcineva decidea”, a spus MM Stoica, la TV Digi Sport.  

După plecarea lui Marian Lupu, funcția de preparator fizic a fost preluată de Marius Dima, om cooptat în staff de Bogdan Argeș Vintilă. 

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica, dezvăluiri colosale » 4 episoade care l-au determinat să plece: „Băi, chiar nu mă mai ascultă nimeni?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
radu876
radu876  •  04 Septembrie 2019, 09:12

foarte confuz articol, cum poate sa apara asa ceva?

forzzainter
forzzainter  •  04 Septembrie 2019, 08:08

Pai daca latu' ala de Tanase manca numa mici cu mustar, ce culori ai fi vrut sa vezi ***... :))) mm stoica, analist pe *** la antrenamente :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  04 Septembrie 2019, 05:39

Noi când am zis cum că neubert face alchimie și punguțele lui conțin altceva decât vitamine.....eram moderați,opriți de la comentarii...! Mă întreb ,oare antidopingul unde era? Doar întreb!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează