FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”

Compagno (în albastru) este unul dintre atacanții din Liga 1 apreciați de Becali / Sursă foto: Imago
Compagno (în albastru) este unul dintre atacanții din Liga 1 apreciați de Becali / Sursă foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 08:12 / Actualizat sambata, 27 august 2022 08:48

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că roș-albaștrii sunt gata să mute din nou pe piața transferurilor, după ce echipa a acces în grupele Conference League. MM a fost delegat de patronul Gigi Becali să se ocupe, alături de Dică, de aducerea unui atacant și a unui fundaș central. 

„Sigur că e o responsabilitate în plus. Nu. Sunt variante pe care le-am studiat, dar care nu ne încântă. Nu suntem în situaţia în care am fost când l-am luat pe Tamm. Tamm era clar că o să-şi găsească echipă. 

Acum chiar pot să spun că e o certitudine. O să încercăm. Gigi a făcut deja o ofertă pentru un atacant. Nu aş vrea să dau nume. E din campionatul nostru, poate jucătorul nu ştie, nu s-a vorbit cu el. Mai e timp.

Urmărim jucători. Eu vreau să fie şi comunitar, să fie cu cifre în ultimul sezon, să fi jucat, precum Tamm, să fi jucat la toate echipele la care a fost. Am primit nişte propuneri de jucători care n-au mai jucat de mult timp. Mi-e greu să dau nume”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Compagno, din nou o țintă pentru FCSB?!

Anunțul lui MM vine la două săptămâni de când Gigi Becali dezvăluia că a luat legătura cu Adrian Mititelu și i-a oferit 500.000 de euro pentru Andrea Compagno (26 de ani). Finanțatorul lui FCU Craiova a refuzat atunci propunerea, însă nu e exclus ca patronul roș-albaștrilor să fi revenit pe pista atacantului italian cu o ofertă îmbunătățită, după calificarea în grupele Conference. 

Eu vreau să luăm un atacant cu experiență și un fundaș central cu experiență. Să-i găsească Dică și MM! MM l-a adus și pe Tamm, iar eu sunt încântat de el. Pot să fie și din South Africa sau South America, pot să fie și din Dudești sau Țăndărei, că nu contează.

- Gigi Becali, la Pro Arena

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

Citește și alte știri despre FCSB:

MM Stoica îl contrează pe Becali și atacă: „Dică l-a sacrificat pe Tavi Popescu”

MM Stoica, despre tragerea la sorți din Conference League: „Trebuie inventată o nouă competiție”

Victor Pițurcă a comentat componența grupelor Conference League: „West Ham sunt prietenii noștri, i-a bătut Șumudică pe unde i-a prins” + „CFR nu mai e ce a fost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tinn_2
tinn_2  •  27 August 2022, 12:45
Postat de vasileroaita pe 27 August 2022, 11:19

Cine a corupt de o mie de ori, mai corupe!!

Maca maca

Rensenbrink
Rensenbrink  •  27 August 2022, 12:24

nu-si refuza Mititelu stapanul care l-a trimis la "studii" si in fata caruia n-a castigat niciodfata, sluga-i sluga pana la capat.

valentindragobete
valentindragobete  •  27 August 2022, 12:19
Postat de navajo_joe pe 27 August 2022, 11:53

:))))) Esti mai prost ca o gulie.

Doar atât poți ? Hai, mai scormonește locul unde trebuia să ai neuroni poate găsești vreo umbră

Vezi toate comentariile (22)
Comentează