FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali cedează! Primul favor făcut lui MM și Dică: „Spun asta fiindcă sunt foarte mulțumit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 14:41 / Actualizat vineri, 26 august 2022 14:44

Gigi Becali și Nicolae Dică au anunțat la unison, imediat după calificarea în grupele Conference League, că FCSB ar mai avea nevoie de un atacant și de un fundaș central. Dacă până acum se implica masiv în campania de transferuri, patronul roș-albaștrilor spune că le va ceda „prerogativele” tehnicianului și managerului general Mihai Stoica.

„Eu vreau să luăm un atacant cu experiență și un fundaș central cu experiență. Să-i găsească Dică și MM! MM l-a adus și pe Tamm, iar eu sunt încântat de el. Pot să fie și din South Africa sau South America, pot să fie și din Dudești sau Țăndărei, că nu contează”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Îi mai iese lui MM o dată? 

MM Stoica e cel care l-a adus la FCSB pe fundașul estonian Jonas Tamm, ajuns titular incontestabil la roș-albaștri. Acesta a fost, însă, singura mutare orechestrată de acesta în vară. În rest, jucători precum Dawa, Radaslavescu, Boboc, Bogdan Rusu sau Miculescu au fost aduși la solicitarea expresă a latifundiarului din Pipera.

Pe Kevi Boli îl știu. El oricând poate fi luat, că nu are nicio clauză la Botoșani. Îl iau dacă văd că e acel Boli pe care-l știm cu toții. Îi dau 25-30.000 de euro lui Iftime, că el n-a dat niciun ban pe jucător.

- Gigi Becali, patron FCSB, despre fundașul lui FC Botoșani

4 momente speciale care nu s-au văzut la TV după Viking - FCSB
FCSB
4 momente speciale care nu s-au văzut la TV după Viking - FCSB

FCSB caută atacant, dar ce se va întâmpla cu Bogdan Rusu? 

Dincolo de entuziasmul generat de calificarea echipei sale în grupele Conference League, Gigi Becali a găsit, totuși, un client după victoria reușită în Norvegia, 3-1. Patronul roș-albaștrilor nu pare să fie mulțumit de randamentul lui Bogdan Rusu (32 de ani), vârful adus acum o lună de la Mioveni.

Titularizat de Nicolae Dică în Norvegia, Bogdan Rusu a avut o prestație „săracă”, fără realizări consistente. În consecință, Rusu a fost înlocuit la pauză, iar în caseta tehnică din GSP a primit nota 5, calificativ pe care doar Pantea, Tavi Popescu și Boboc l-au mai avut.

Îmi doresc să mai aducem un atacant și un fundaș central. Sper să se întâmple acest lucru. Avem câte doi jucători pe poziție în afară de cea de atacant, unde îmi mai doresc încă unul.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Risto Radunovic, emoționat după calificarea în grupele Conference League: „A fost incredibil”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO / EXCLUSIV 4 momente speciale care nu s-au văzut la TV după Viking - FCSB

Gigi Becali, recital în direct la TV: „Știți unde vom fi la anul? Țineți minte ce vă spun în această emisiune istorică!” + Ultimele detalii despre transferuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cladmoney
cladmoney  •  26 August 2022, 19:13
Postat de ali.bec pe 26 August 2022, 16:01

Rusu a fost doar ambalajul pentru punctele cumparate de la domnul primar devenit instantaneu fan becalifer

Au scăpat toți neaveniții la tastatură, du-te băi nenică la matineu să-ți urmărești echipa, lasă-ne pe noi în pace! Știți doar să acuzați, vedeți doar blaturi și aranjamente, dacă este așa, de ce a fost egal între FCSB și Mioveni? Adică dai un sfert de milion pe Rusu pentru a face un egal care nu ajută pe nimeni? Sunteți orbiți de ciudă, echipa voastră la matineu, noi sold-out în Europa, e ca și cum ai compara cerșetorul cu prințul! Hai cu unghia aia mai adânc, poate sucombați și ne lăsați în pace!

ali.bec
ali.bec  •  26 August 2022, 16:01

Rusu a fost doar ambalajul pentru punctele cumparate de la domnul primar devenit instantaneu fan becalifer

Vezi toate comentariile (2)
Comentează