INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Gigi Becali, recital în direct la TV: „Știți unde vom fi la anul? Țineți minte ce vă spun în această emisiune istorică!” + Ultimele detalii despre transferuri

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 12:45 / Actualizat vineri, 26 august 2022 14:25

Gigi Becali a făcut turul televiziunilor aseară, după ce FCSB a învins-o pe Viking cu 3-1 și s-a calificat în grupele Conference League. Azi-dimineață, finanțatorul roș-albaștrilor a revenit cu noi declarații.

„Îmbătat” cu mireasma calificării, Gigi Becali a revenit la declarațiile exuberante pe care le oferă după un succes important al echipei sale, asigurând că FCSB va evolua anul viitor în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali: „La anul, pe vremea aceasta, vom fi în grupele Ligii Campionilor”

„Dacă anul acesta nu ne-am fi calificat, pierdeam definitiv coeficientul. Promit că la anul, pe vremea aceasta, suntem în grupele Ligii Campionilor! Țineți minte ce vă spun în această emisiune istorică! Spuneam și acum 20 de ani că o să aducem Real Madrid la București și până la urmă s-a întâmplat. 

O să fiu numit iar nebun, dar o să vedeți că am dreptate. Pe mine mă interesează banii, sunt 7 milioane de euro pe care i-am câștiga acum”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Pe lângă accederea în grupele Conference League, Gigi Becali mai are un motiv de satisfacție. El crede că proiectul celor de la CSA Steaua va intra și mai mult în umbra performanței izbutite de FCSB: „CSA va fi praf. Va fi toată țara împotriva lor (...) eu o să am nevoie de un stadion de 100.000 de locuri”. 

Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”
VIKING - FCSB 1-3
Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Gigi Becali despre...

...remarcații din meciul cu Viking: Dulca și Boboc au fost extraordinari. Ați văzut ce înseamnă experiența? Îmi place mult Pantea, dar Boboc are, totuși, o experiență a vârstei, a jocurilor, s-a văzut când a intrat. Pantea n-avea curaj să centreze. Sunt supermulțumit și de Dulca. Când el și Oaidă au intrat, s-a echilibrat situația, s-a revenit la cum s-a jucat în primele 15 minute. Deja începuseră norvegienii să controleze jocul, pentru că Edjouma era temător că ia galben, Tavi Popescu nu prea era de-acolo. Apoi, s-a terminat fotbalul norvegienilor după ce au intrat Dulca și Oaidă”. 

...campania de transferuri: „Eu vreau să luăm un atacant cu experiență și un fundaș central cu experiență. Să-i găsească Dică și MM! MM l-a adus și pe Tamm, iar eu sunt încântat de el. Pot să fie și din South Africa sau South America, pot să fie și din Dudești sau Țăndărei, că nu contează”.

Pe Kevi Boli îl știu. El oricând poate fi luat, că nu are nicio clauză la Botoșani. Îl iau dacă văd că e acel Boli pe care-l știm cu toții. Îi dau 25-30.000 de euro lui Iftime, că el n-a dat niciun ban pe jucător”. 

...Pavel Safranko, atacantul ajuns la Sepsi: „L-am vrut pe Safranko, l-am curtat, dar așa a vrut Dumnezeu. Dumnezeu știe mai bine cum trebuie făcut. Uitați, l-am dat pe Tănase cu 3 milioane și acum iau 7 din Conference League”.

...despre amenda lui Darius Olaru:Da, îl iert pe Darius Olaru. Poate nu ne calificam dacă era el pe teren la retur. Dumnezeu a făcut așa ceva. Îl iert pe Olaru de 5.000 de euro, dar nu-i mai dau drumul să plece. Când va pleca, el va pleca pe un salariu mult mai mare”.

...„centralul” maghiar Tamás Bognár, care a acordat penalty-ul din prelungiri: „De-acum maghiarii vor fi prietenii mei și frații mei. Poate a fost penalty, dar nu-l dădea nimeni altcineva. De ce? Pentru că a fost foarte întârziată acea intervenție”.

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

Citește și alte știri despre FCSB:

Primul „sacrificat”?! Titularul luat în colimator de Gigi Becali: „Scârțâie! Trebuie neapărat să aducem pe cineva”

Dragomir știe unde trebuie să lucreze Dică pentru a transforma FCSB într-o forță: „Problema e acolo” + De ce nu vrea să facă previziuni pentru grupe

Acum e eroul FCSB contra lui Viking, acum un an era făcut praf de Becali: „E fricos, căcăcios, eu am nevoie de bărbați!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (56)
mamaya
mamaya  •  26 August 2022, 21:37

Abia ați trecut de echipa asta de liga a doua, cu un gol de portar și unul făcut pomană. Ca să ai echipă mare, nu e de ajuns specula cu terenuri.

Rapid1923
Rapid1923  •  26 August 2022, 20:05

LA ANU ITI VA M.. INCORONAT CU EURO, POATE TE SATURI CA NUMAI DE BANI VORBESTI SALBATICULE,LAUDAROSULE ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  26 August 2022, 18:48

Iarta-L Doamne ca nu stie ce spune !! Nici nepotii lui nu o vor mai vedea pe Fcsb in grupele Champions League !! Nu castiga nici anul acesta campionatul si il vom gasi tot prin calificari in Conferance League ca de Europa League nu poate fi vorba !!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează