INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3 (3-4 LA GENERAL)

Gigi Becali, noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine vorbim” + „Nu mă interesează coeficientul României”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 22:46 / Actualizat joi, 25 august 2022 23:08

Învinsă în tur, 1-2, FCSB s-a calificat dramatic în grupele Conference League, după 3-1 cu Viking. 

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că a fost impresionat de Andrei Cordea și Florinel Coman și a anunțat noi transferuri. 

CFR Cluj și FCSB, în urna a doua din Conference League! Cum arată grupa horror și cea accesibilă
GRUPE
CFR Cluj și FCSB, în urna a doua din Conference League! Cum arată grupa horror și cea accesibilă

Gigi Becali, după calificarea FCSB în grupele Conference League

„Cel mai important e că luăm 7 milioane de euro. E vorba și de expunerea fotbaliștilor, dar și de coeficient, care crește. Coeficientul FCSB, nu al României. Nu mă interesează pe mine de România. Eu am o nevastă, voi aveți mai multe echipe. Eu am doar FCSB, voi mai multe echipe.

Nu a fost o calificare dramatică. Dramatic era dacă erau ei calificați și noi mergeam în grupe cu golul din ultimul minut. Dar nu e dramatică pentru că urmau prelungirile. Aveam încredere în Domnul. De ce să nu ne gândim la primăvara europeană? Avem un lot extraordinar.

De mâine vorbim de transferuri. Trebuie un atacant și un fundaș central. Încă nu îi știu. 

Trebuie neapărat să aducem un atacant și un fundaș central. Avem nevoie de un atacant. L-am remarcat pe Coman, a fost demențial. A dat pasă de gol, a scos și penalty. Pe locul 1 e Cordea, pe 2 e Coman. Mă bucur că Florinel redevine ce era”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

VIDEO Atmosferă spectaculoasă Viking - FCSB

Citește și:

FCSB și CFR Cluj își asigură bugetul! Câți bani au primit pentru calificarea în grupele Conference League

Nicolae Dică cere transferuri după ce a dus-o pe FCSB în grupe: „Acolo e nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Gabi215
Gabi215  •  27 August 2022, 00:21

Eu as sugera domnului Gigi Becali sa îl ia pe Compagno de la Craiova ca atacant mie unul îmi place mult și ca fundaș central eu l-as aduce ori pe nedelcearu ori pe rusu

romeverest
romeverest  •  26 August 2022, 11:09

Explozie de bucurie de parca s-ar fi calificat in grupele Champions League !! Dupa un gol marcat dintrun penalty inexistent si altul printre piciorele unui modest portar, ar trebui sa fie mai rezervati pentru ca au eliminat o echipa de care nu a auzit nimeni !! Dupa “succele” din ultimii ani cu “fantasticele” echipe Rapid Viena, Guimaraes, Slovan Liberec si Sahtior Karagandy, acum macar s-au calificat !!

zorrozabal
zorrozabal  •  26 August 2022, 10:20

Nu fi modest!L-ai uitat pe portarul advers și pe mercenarii croați!Tu și cu verii tai(cu care„umbli”la jucatorii cheie de la adversari),sunteți„***,nu amarâtul ala de Cordea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează