INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GRUPE

CFR Cluj și FCSB, în urna a doua din Conference League! Cum arată grupa horror și cea accesibilă

Darius Olaru și Ciprian Deac visează la grupele Conference League. Foto: Imago
Darius Olaru și Ciprian Deac visează la grupele Conference League. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 22:49 / Actualizat vineri, 26 august 2022 03:12

CFR Cluj și FCSB s-au calificat în grupele Conference League cu goluri decisive marcate după minutul 90. Campioana și vicecampioana vor intra în urna a doua la tragerea la sorți de vineri.

FCSB și CFR Cluj își asigură bugetul! Câți bani au primit pentru calificarea în grupele Conference League
PREMII
FCSB și CFR Cluj își asigură bugetul! Câți bani au primit pentru calificarea în grupele Conference League

România are două echipe în grupe după o pauză de 6 ani, când Steaua și Astra evoluau în Europa League. Craiova, a treia reprezentantă în play-off, a ratat calificarea la penalty-uri. CFR Cluj și FCSB au sperat până în ultimul moment că pot prinde un loc în urna favoritelor, însă jocul rezultatelor nu le-a fost favorabil și s-au mulțumit cu locurile din urna a doua. Adică vor avea un singur adversar cu un coeficient mai bun în faza grupelor.

CFR Cluj și FCSB în urna a doua a grupelor Conference League

CFR și FCSB au șanse importante să meargă în primăvara europeană, având un singur adversar care, cel puțin pe hârtie, ar fi mai valoros. În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul 2 merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Cum arată urnele Conference League

URNA 1URNA 2 
VillarrealCFR CLUJ 
FC BaselMolde 
Slavia PragaFCSB 
AlkmaarFiorentina 
GentFC Koln 
BașakșehirBeer Sheva 
PartizanApollon 
West HamSlovan Bratislava 
   
URNA 3URNA 4 
NiceDnipro 
AnderlechtLech Poznan 
ZalgirisSlovacko 
Austria VienaSilkeborg 
HeartsDjugardens 
Shamrock RoversPyunik Erevan 
SivassporRFS Riga 
FC VaduzBallkani 
  • Grupa horror pentru CFR și FCSB: Villarreal, Nice, Lech Poznan;
  • Grupa accesibilă pentru CFR și FCSB: Gent, Shamrock Rovers, Ballkani.

Când se joacă grupele Conference League:

  • Etapa 1: 8 septembrie
  • Etapa 2: 15 septembrie
  • Etapa 3: 6 octombrie
  • Etapa 4: 13 octombrie
  • Etapa 5: 27 octombrie
  • Etapa 6: 3 noiembrie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Reporterul GSP, luat pe sus în fața stadionului înainte de Viking - FCSB :)
VIKING - FCSB
Reporterul GSP, luat pe sus în fața stadionului înainte de Viking - FCSB :)
Grupele Champions League 2022/2023 » Dueluri-șoc: Bayern - Barcelona și PSG - Juventus!
GRUPE
Grupele Champions League 2022/2023 » Dueluri-șoc: Bayern - Barcelona și PSG - Juventus!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
muzica
muzica  •  26 August 2022, 16:15

Petrescu a avut noroc cu ...kilogramul !FCSB,a prins o grupa f.grea !Diferenta este,ca BOCITOAREA, de la Cluj va explica ca intalneste NATIONALA KOSOVO,ca Cei de la Praga sunt campionii Cehiei,apoiSivaaspor este jumatate din nationala Turciei si asa...are CEA MAI GREA GRUPA DINTRE TOATE !Ma mir ca nu ii este rusine acestui plangaret.. care se face de ..... in fata opiniei publice !Abia astept sa ne calificam noi si ,bocitoarea sa fie pe ultimul loc !

ccab
ccab  •  26 August 2022, 15:08
Postat de piramidon pe 26 August 2022, 07:46

Noi macar astazi avem emotii la tragerea la sorti pentru grupe :))) Talpanica stie deja in ce grupa joaca : in grupa "fara drept de promovare" alaturid e Dumbravita , Slatina si inca 2 pe care "le-am uitat":))))) Cum ar veni ...talpanica are derby mare etapa viitoare cu Dumbravita :)))) PS: vezi ca a aparut motivarea instantei cu niste documente ceva...cica vin executorii peste gjenerali :)))))

Exact! Ai văzut acum ca ai debitat prostii!? Nu era ca MApN au ignorat sentința cum regurgitai tu pe aici in necunoștință de cauza, ci așteptau clarificări. O motivare, conform legii, se redactează in 30 de zile, dar in cazuri excepționale se poate extinde termenul la 90 de zile. Asta, și nu doar asta, a durat peste un an! Însă nu avem ce face, așa imperfecta cum e, este obligația noastră de cetățeni ai unei societăți pe care o dorim democratica, sa respectam Justiția și sentințele. Am citit acolo și ce tu, marele cunoscător, ăla oripilatul ca nu respecta MApN sentința, nu ai fost in stare sa precizezi: ce documente s-au cerut! Cum m-am așteptat, niște banalități care oricum erau in spațiul public și prezente in alte dosare. Chiar vreau sa le primiți, pt ca îmi place sa va văd dezamăgiți! :-)))

san_lorenzo
san_lorenzo  •  26 August 2022, 12:01
Postat de florianveress pe 26 August 2022, 10:36

A ajuns un fecesebist să acuze pe alţii de ipocrizie! Tareeee...

nu ai inteles nimic , nu sunt fecesebist, sunt consecvent. La fel ma bucuram si de castigara meciului cu Ajax, cat ma bucur si de victoria de aseara. dar intrebare amare e , ce cauti tu aici ? nu sunt articole de liga a doua ? fugi repede acolo si mai cotizeaza la falimentari

Vezi toate comentariile (36)
Comentează