INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Dragomir știe unde trebuie să lucreze Dică pentru a transforma FCSB într-o forță: „Problema e acolo” + De ce nu vrea să facă previziuni pentru grupe

Dumitru Dragomir / Captură GSP Live
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 11:13 / Actualizat vineri, 26 august 2022 12:20

Dumitru Dragomir, 76 de ani, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, știe unde trebuie să mai lucreze Nicolae Dică la FCSB. „Oracolul” consideră că roș-albaștrii au jucători extrem de talentați, care au însă nevoia de a fi discipinați din punct de vedere tehnico-tactic.

La Steaua sunt jucători talentați, problema e că Dică trebuie să-i disciplineze

Aseară, a făcut schimbări bune, a ghicit și echipa, Acum, merită să fie lăudați, după ce în tur i-am criticat. A fost și diferență de valoare, ce să mai...? Dacă ar fi să-i dau o notă lui Târnovanu, i-aș da de la 8 în sus. Părerea mea e că Târnovanu ar putea ajunge la echipa națională. 

Mi-a plăcut Radunovic. Nu numai că a dat gol și a avut sânge rece, dar vorbesc de întreaga lui prestație. Mi-a plăcut Coman, mi-a plăcut cum au intrat Dulca și Oaidă”, a declarat Dragomir, la Pro Arena. 

„FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga” » MM Stoica anunță: „Avem un obiectiv, asta vrem să facem”
VIKING - FCSB 1-3 (3-4 la general)
„FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga” » MM Stoica anunță: „Avem un obiectiv, asta vrem să facem”

Dragomir, prudent înainte de tragerea la sorți: „E altfel fotbalul acolo”

Întrebat dacă FCSB și CFR Cluj pot depăși grupele Conference League, Dragomir a oferit un răspuns prudent: „Altfel e fotbalul acolo, e diferență de valoare, diferență de prețuri. O să vedem tragerea la sorți, apoi vorbim”

FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League după meciuri dramatice, decise în ultimele minute. Universitatea Craiova a pierdut la penalty-uri, acolo unde au ratat căpitanul Bancu și Ivan, cel mai în formă jucător al oltenilor. Tragerea la sorți pentru grupe poate fi urmărită azi, pe gsp.ro, de la 15:30.

CFR și FCSB au șanse importante să meargă în primăvara europeană, având un singur adversar care, cel puțin pe hârtie, ar fi mai valoros. În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul 2 merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea Viking - FCSB 1-3

+38 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Primul „sacrificat”?! Titularul luat în colimator de Gigi Becali: „Scârțâie! Trebuie neapărat să aducem pe cineva”

VIDEO Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Jurnaliștii norvegieni, revoltați de penalty-ul primit de FCSB: „O cădere ieftină, teatrală, cum să fluieri așa ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
johnny2
johnny2  •  26 August 2022, 20:53
Postat de corectu pe 26 August 2022, 14:52

Cine-l urmărește pe Mitică pierde timpul.

De aia il urmaresti?

corectu
corectu  •  26 August 2022, 14:52

Cine-l urmărește pe Mitică pierde timpul.

klause
klause  •  26 August 2022, 14:40

Ce anume a anticipat corect acest personaj , săptămâna trecută zicea clar si răspicat ca doar o echipă va merge mai departe .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează