INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

FCSB și CFR Cluj și-au aflat adversarele din grupele Conference League! West Ham și Anderlecht vin la București, CFR dă piept cu Slavia Praga

Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 16:04 / Actualizat vineri, 26 august 2022 16:18

FCSB și CFR Cluj și-au aflat astăzi adversarele din grupele Conference League. Tragerea la sorți, care a avut loc la Istanbul, a adus câteva dueluri tari pentru echipele românești. Mai jos, componența grupelor. 

FCSB a fost repartizată în Grupa B, din care mai fac parte West Ham (ultimul loc în Premier League), Anderlecht (locul 4 în Belgia) și Silkeborg IF (primul loc în Danemarca). Roș-albaștrii au parte de două dueluri de gală, contra „ciocănarilor” de la West Ham și contra belgienilor de la Anderlecht, însă revin și în zona scandinavă pentru duelul cu danezii de la Silkeborg IF. 

Nici CFR Cluj nu are o grupă facilă. „Feroviarii” au fost repartizați alături de Slavia Praga (liderul din Cehia), un vechi coșmar al lui Dan Petrescu, alături de turcii de la Sivasspor și KF Ballkani din Kosovo.

Cum arată grupele Conference League: cu cine joacă FCSB și CFR Cluj

  • Grupa A:. Istanbul Başakşehir, Fiorentina, Heart of Midlothian, FK RFS Riga
  • Grupa B: West Ham United, FCSB, Anderlecht, Silkeborg IF
  • Grupa C: Villarreal, Hapoel Beer Sheva, Austria Viena, Lech Poznan
  • Grupa D: Partizan Belgrad, FC Koln, Nice, Slovacko
  • Grupa E: AZ Alkmaar, Apollon Limassol, FC Vaduz, Dnipro
  • Grupa F: KAA Gent, Molde, Shamrock Rovers, Djurgårdens IF Fotboll
  • Grupa G: Slavia Praga, CFR Cluj, Sivasspor, KF Ballkani
  • Grupa H: FC Basel, Slovan Bratislava, Zalgiris, Pyunik

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul 2 merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Când se joacă grupele Conference League:

  • Etapa 1: 8 septembrie
  • Etapa 2: 15 septembrie
  • Etapa 3: 6 octombrie
  • Etapa 4: 13 octombrie
  • Etapa 5: 27 octombrie
  • Etapa 6: 3 noiembrie
Becali cedează! Primul favor făcut lui MM și Dică: „Spun asta fiindcă sunt foarte mulțumit”
FCSB
Becali cedează! Primul favor făcut lui MM și Dică: „Spun asta fiindcă sunt foarte mulțumit”

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

FOTO Magica FCSB! 15 imagini de excepție surprinse de GSP după calificarea în grupele Conference League: petrecerea a început pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (103)
MaxiP
MaxiP  •  29 August 2022, 23:45
Postat de propaganda pe 27 August 2022, 15:40

Cred ca glumesti cu Anderlecht clar superioara, e o echipa anosta in ultimii ani. FCSB a terminat totusi mereu campionatul pe 2, Anderlecht s-a dovedit cu exceptia ultimului an a fi cam mediocra. E totusi o necunoscuta. Eu am zis ca se joaca locul 2. West Ham nu o sa bage rezervele chiar daca in campionat nu sta bine, si chiar daca ar face anumite permutari nu ne garanteaza nimic. Apararea Stelei e cam de ras, asa ca ar putea fi greu cu Anderlecht si chiar si cu Silkeborg, care e locul 3 intr-un campionat solid si singurul solid din Scandinavia. Eu nici nu am zis altceva ca e o grupa mai dificila, unde primul loc e cam amanetat de West Ham. Dar vedem, pentru ca toate 4 vin din campionate respectabile. Totusi chiar daca n-avem aparare, ne-am putea comporta bine. Sau nu. Silkeborg la fel si chiar si Anderlecht la fel. Dar mira-m-as tinand cont de problemele acestora 3, sa nu fie sus West Ham. Eu am si zis ca Anglia a crescut urias si Romania nu mai e ce a fost. In plus noi am putea avea ceva sus, dar nici detaliile lotului nu sunt puse la punct.

Nu glumesc, trebuie sa facem și diferențierea campionatelor, o fi dezamăgit Anderlecht în Belgia, dar rămâne un campionat unde se joaca fotbal. Iar legat de West Ham, garantez ca nu va folosi formația de baza din campionat în meciurile din grupele Conference League, vor juca cu maxim 4-5 titulari. Nu ca rezervele ar fi slabe, din contra, dar garantez ca nu vor juca cu titularii.

propaganda
propaganda  •  27 August 2022, 15:44
Postat de Savi39 pe 27 August 2022, 01:10

s-a auzit anti-stelistule, nu doar in TR ci oriunde exista cablu/internet. E de notorietate ca noua echipa a csa-ului infiintata pe maidan in 2016 nu are si nici nu va avea drept de promovare daca ramane in actuala forma juridica dar sincer, nu-mi pasa, ti-am mai zis si acum 5 ani iti zic si acum, pentru mine fake-ul ala infiintata cu venin si scopul de a stoarce mai multi bani din punga jijelului, nu inseamna nimic, nici nu va insemna vreodata, deci sa promoveze si in liga intergalactica din partea mea.

Saviola, Booghi e de internet

propaganda
propaganda  •  27 August 2022, 15:42
Postat de hristo33 pe 27 August 2022, 00:04

auzi, propagandistul stie de moflea. mai propane, de ce nu folosesti tu nickul care te-a consacrat? umblii cu zeci de conturi paralele.

Vezi ca ma duc la politie, ori daca mi se intampla ceva am dovezi despre tine

Vezi toate comentariile (103)
Comentează
Close