INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3

FOTO Magica FCSB! 15 imagini de excepție surprinse de GSP după calificarea în grupele Conference League: petrecerea a început pe gazon

FCSB s-a calificat, joi seara, în grupele Conference League, la capătul unui meci dramatic cu Viking / foto: Ionuț Iordache +15   FOTO
FCSB s-a calificat, joi seara, în grupele Conference League, la capătul unui meci dramatic cu Viking / foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2022 08:05 / Actualizat vineri, 26 august 2022 08:37

FCSB s-a calificat, joi seara, în grupele Conference League, la capătul unui meci dramatic cu Viking (3-1). Roș-albaștrii au obținut calificarea în ultimul minut, grație penalty-ului executat imperial de Risto Radunovic.

Penalty-ul transformat de muntenegrean a declanșat o bucurie fără margini în rândul formției lui Dică. În frunte cu Radunovic, fotbaliștii celor de la FCSB au sprintat către sectorul de stadion ocupat de fanii români, la rândul lor în al nouălea cer după golul de 3-1. 

După ce au rezistat și ultimului asediu al scandinavilor, jucătorii vicecampioanei au revenit în zona suporterilor români, unde au celebrat calificarea preț de câteva minute.

Seara în care fotbalul a ridicat mănușa
EDITORIAL
Seara în care fotbalul a ridicat mănușa

15 imagini de excepție surprinse de GSP după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+11 FOTO

Vicecampioana României a fost încurajată la Stavanger de circa 400 de suporteri români. Mulți dintre aceștia erau îmbrăcați în echipamentul naționalei, au arborat steagurile României și au încercat să se facă auziți în infernul creat de cei 15.500 de fani norvegieni. Meciul s-a jucat cu casa închisă.

O bucurie foarte mare. Ne-am îndeplinit primul obiectiv. A fost 11 metri clar. S-a aruncat fundașul și m-a lovit. În vestiar a fost atmosferă frumoasă. Am controlat jocul, am deschis scorul, dar am fost egalați. Așa suferim noi mereu. Acum începem bătălia pentru campionat.

- Florin Coman, atacant FCSB

Gigi Becali este în culmea fericirii: „Cel mai important e că luăm 7 milioane de euro” 

„Cel mai important e că luăm 7 milioane de euro. E vorba și de expunerea fotbaliștilor, dar și de coeficient, care crește. Coeficientul FCSB, nu al României. Nu mă interesează pe mine de România. Eu am o nevastă, voi aveți mai multe echipe. 

Eu am doar FCSB. De ce să nu ne gândim la primăvara europeană? Avem un lot extraordinar. De mâine vorbim de transferuri. Trebuie un atacant și un fundaș central. Încă nu îi știu. L-am remarcat pe Coman, a fost demențial. A dat pasă de gol, a scos și penalty. Pe locul 1 e Cordea, pe 2 e Coman. Mă bucur că Florinel redevine ce era", a concluzionat Becali, la Pro Arena. 

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

Citește și alte știri despre FCSB:

CFR Cluj și FCSB, în urna a doua din Conference League! Cum arată grupa horror și cea accesibilă

VIDEO Cine l-a făcut pe Dică să plângă după meci: momentele filmate de Gazetă în Norvegia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
penultimul
penultimul  •  26 August 2022, 15:52

Magica ? Mărgica găinii babei din "Punguta cu doi bani" Magica pentru cine - pentru cei ce au văzut Steaua Barcelona în finala CE?

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  26 August 2022, 14:26
Postat de odoacru pe 26 August 2022, 09:16

Magica clona fcsb:))))) Ce articol gretos.

De magicul arbitru niciun articol?

stefdomi
stefdomi  •  26 August 2022, 09:41
Postat de Borscuzama pe 26 August 2022, 09:11

*** ! Ce magica, penibililor? Presa din Norvegia ii face praf si spune ca nu a fost penalty. Au intalnit o *** de echipa.

Relaxează’te ca să crape tristețea din tine, Steaua are suporterii ei, voi cu cesea :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează