INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3

EXCLUSIV // VIDEO Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Dumitru Dragomir / Captură GSP Video +42   FOTO
Dumitru Dragomir / Captură GSP Video

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 07:41 / Actualizat vineri, 26 august 2022 08:00

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat, în direct la GSP Live, calificarea celor de la FCSB în grupele Conference League.

Contactat telefonic la emisiunea moderată de Alberto Boțoghină, „Corleone” a numit fotbaliștii de la FCSB care l-au impresionat în confruntarea câștigată de roș-albaștri în fața celor de la Viking, scor 3-1

Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

„Meciurile au fost exact cum anticipam, și anume că echipele noastre sunt mai valoroase. FCSB a jucat bine, de data asta antrenorul a fost inspirat la schimbări, a ghicit și echipa. Rezultatul este excepțional. Dică a făcut schimbări bune, iar jucătorii noi folosiți au dat randament foarte bun. Am spus că dacă Dică schimbă ideea tactică, FCSB câștigă fără probleme cu norvegienii.

Dulca și Oaidă m-au impresionat. O să râdeți, dar mi-a plăcut cât a jucat și Ianis Stoica! Așa trebuie să intre un jucător de pe bancă, să aibă vână. N-a jucat rău Florinel Coman, Radunovic a jucat și el foarte bine. De data aceasta, inclusiv fundașii centrali au jucat bine. 

Chiar dacă a greșit la gol, și Târnovanu a apărat bine, a avut două intervenții de nota 10. Nici Tavi Popescu n-a jucat rău. De data aceasta, s-a zbătut, a arătat că vrea”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

CFR Cluj și FCSB în urna a doua a grupelor Conference League

CFR Cluj și FCSB s-au calificat în grupele Conference League cu goluri decisive marcate după minutul 90. Campioana și vicecampioana vor intra în urna a doua la tragerea la sorți de vineri.

CFR și FCSB au șanse importante să meargă în primăvara europeană, având un singur adversar care, cel puțin pe hârtie, ar fi mai valoros. În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul 2 merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

FOTO / Cele mai tari imagini din partida Viking - FCSB 1-3

+38 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Cine l-a făcut pe Dică să plângă după meci: momentele filmate de Gazetă în Norvegia

CFR Cluj și FCSB, în urna a doua din Conference League! Cum arată grupa horror și cea accesibilă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:45
Postat de cristhebest70 pe 26 August 2022, 13:52

Sa-i vedem cu unii valorosi si apoi analizam.

Pai pana aici i-a interesat sa ajunga. Daca mai ciupesc vreun punct, e cadou.

X01Y
X01Y  •  26 August 2022, 13:56
Postat de username_2 pe 26 August 2022, 11:54

Alberto Boțoghină și roboțeii ghesepiști, vă avertizez că urmează limbaj vulgar, obscen, violent, măgăresc și fără maneră....*** *** cu pușcăriabilu bișnitar Corleone de la brutărie...sînteți pur și simplu obsedați cu boșorogu ăsta habarnist da probabil vă place că vă înjură lumea...domnu Daum a fost blînd cu voi, ***

Felicitări pentru calificare, s-au remarcat Cordea, Edjouma, Radunovici, Fl. Coman. Miculescu, ratangiu desăvârșit și Rusu nu reușesc să scape de inhibiții, Oct. Popescu, mai rău, nu joacă nimic, ceilalți așa și așa. Cat despre Mitică, doar atât "Mitică, la brutărie!"

cristhebest70
cristhebest70  •  26 August 2022, 13:52

Sa-i vedem cu unii valorosi si apoi analizam.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează