INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3 (3-4 LA GENERAL)

„FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga” » MM Stoica anunță: „Avem un obiectiv, asta vrem să facem”

Mihai Stoica, pe bancă, alături de Nicolae Dică în Viking - FCSB, foto: Ionuț Iordache / GSP +42   FOTO
Mihai Stoica, pe bancă, alături de Nicolae Dică în Viking - FCSB, foto: Ionuț Iordache / GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 10:22 / Actualizat vineri, 26 august 2022 11:38

Managerul Mihai Stoica a fost euforic după calificarea lui FCSB în grupele Conference League, 1-2 și 3-1 cu norvegienii de la Viking.

MM Stoica după Viking - FCSB 1-3: „Terenul a fost carton, din 2018. Noi la bază avem cu memorie, calci și se ridică iarba”

„Prea au fost toate împotriva noastră la București! 

Prima licărire a fost când s-a amânat meciul de la Botoșani, am zis că poate reușim să ne refacem fizic, dacă mental e greu să te refaci.

Terenul a fost „carton”, din 2018. Noi la bază avem cu memorie, calci și se ridică iarba. Ăsta a fost pe vechi, îl udau întruna. Dar s-au întors toate împotriva lor!

(După ce moderatorul emisiunii i-a numit pe cei de la Viking drept „FC Nema Talent”, MM a luat atitudine) FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga. Nu e o echipă de neglijat la nivel de Conference League!

A doua parte a meciului cu Viking o să mi-o amintesc după ce mă uit la faze, nu am realizat ce s-a întâmplat la final, la penaltyul lui Florinel Coman. Mă uitam dacă dăm gol sau nu la acea fază.

Coman a fost omul meciului! Începe să arate exact a ce dorim noi. Azi a fost MVP, eu așa l-am văzut. A făcut un meci perfect!

Stiam că Radunovic bate cel mai bine, mi-era doar că bate unde a bătut cu Saburtalo, dar a bătut prea bine. A reușit și să ridice mingea”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold out! Suporterii au din nou motive să fie mândri că echipa lor e în grupele unei competiții continentale. Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea!
Mihai Stoica

Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”
VIKING - FCSB 1-3
Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Cordea visează la primăvara europeană și titlul în SuperLigă: „Vrem chiar mai departe! Avem șanse foarte mari și la campionat”

Andrei Cordea (23 de ani) a comentat victoria cu Viking, 3-1, prin care vicecampioana României a ajuns în grupele Conference League. 

Cordea, autorul golului 2, s-a declarat extrem de bucuros după calificarea în grupe. Anul trecut, FCSB fusese eliminată încă din turul 2 preliminar, fiind învinsă de Șahtior Karagandy la loviturile de departajare. 

Andrei Cordea, după Viking - FCSB: „Vrem să trecem de grupele Conference League!”

„Cred că este cel mai bun moment din cariera mea. Mă bucur că ne-am calificat, s-a văzut o schimbare în atitudine și fotbalul jucat de când a venit Mister (n.r. - Nicolae Dică). Meritam calificarea, am avut foarte multe ocazii. Știam că venim aici să câștigăm.

Le mulțumesc suporterilor care au venit astăzi la stadion. Nu erau neapărat steliști, ci români, dar mă bucur că am reușit să-i bucurăm.

Încă nu știm ce adversari vom avea în grupe, dar vrem, de ce nu?, să trecem mai departe. Până atunci avem meci cu Hermannstadt în campionat, vrem să câștigăm. Avem șanse foarte mari la titlu. Trebuie neapărat să-l câștigăm. Suntem omogeni, avem un an împreună, avem calitate. Probabil vor mai veni jucători, dar oricum putem juca din 3 în 3 zile.

Ne doream de foarte mult timp această calificare. Ne vom bucura, dar nu foarte mult, pentru că duminică avem meci cu Hermannstadt”, a declarat Cordea la Pro Arena. 

13este locul ocupat de FCSB în SuperLigă acum, cu 6 puncte adunate în 5 meciuri

Primul an aici a fost unul foarte greu pentru mine, venisem la o echipă cu pretenții foarte mari. Anul ăsta nu mai am scuze, am zis să-mi ajut echipa la fiecare meci să câștige, cu goluri și pase de gol.

- Andrei Cordea, FCSB

VIDEO Jucătorii FCSB au oferit autografe, după calificarea în grupele Conference League

Eroare după pauză! Ce a apărut pe grafica televiziunii norvegiene în repriza secundă
viking - fcsb 1-3
Eroare după pauză! Ce a apărut pe grafica televiziunii norvegiene în repriza secundă
Superatmosferă la Viking - FCSB! Imaginile trimise de corespondenții GSP în Norvegia: „România, România”!
viking - fcsb 1-3
Superatmosferă la Viking - FCSB! Imaginile trimise de corespondenții GSP în Norvegia: „România, România”!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (31)
hristo33
hristo33  •  26 August 2022, 17:10
Postat de 19sevilla86 pe 26 August 2022, 12:20

Steaua a riscat foarte mult ieri in Norvegia. Cei 400-500 de fani stelisti au strigat sloganuri cu tenta de discriminare cand au cantat Bucuresti Steaua Bucuresti, jignind sentimentele minoritatii (minuscule) cazarmiste, care aiureaza ca Steaua ar fi fost confiscata si intemnitata in cazarma expirata! Daca meciul era transmis de Digi, cu siguranta Naum cerea suspendarea transmisiunii si solicita arbitrului intreruperea meciului, evacuarea fanilor stelisti si inlocuirea lor cu o goarna ruginita a UM0231. Steaua a riscat ieri suspendarea din cupele europene ...din cauza ca este Steaua si pt ca are prea multi suporteri oriunde merge prin Europa!

tu erai burtosu'ala care sarea ca... te-am vazut viorica

brandonkyle
brandonkyle  •  26 August 2022, 16:54
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 26 August 2022, 10:49

ba, ai scapat la milimetru de dezastru si acum bagi arogante, astazi erai FC Nema Loc de Munca pentru ca pipereanul anunta retragerea din campionat

desfiintare placuta bai gymd

johny2003
johny2003  •  26 August 2022, 15:42

Ce mi-e Fc Nema, ce mi-e Mema! Egali cu zero!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează