FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MM Stoica, avalanșă de ironii după „Cazul cocaina” de la Dinamo: „În sfârșit!”

Mihai Stoica, managerul FCSB, o ironizează pe Dinamo, după „Cazul Cocaina”
Mihai Stoica, managerul FCSB, o ironizează pe Dinamo, după „Cazul Cocaina”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 19:40 / Actualizat marti, 09 martie 2021 19:52

Atacantul lui Dinamo Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, își ironizează rivala.

  • În urmă cu o lună, Gueye a evoluat o repriză împotriva liderului din Liga 1, în confruntarea din Cupă.
  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba despre atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța depistată este cocaina!

Mai întăi, MM a făcut o compilație între mai multe articole apărute în GSP, dorind să sublinieze astfel că DDB a insistat pentru testul care i-a fost „fatal” lui Gueye. 

#karma

Posted by Mihai Stoica on Tuesday, March 9, 2021

Fanii-finanțatori din programul DDB i-au suspectat pe cei de la FCSB că folosesc practici neortodoxe și au insistat public pentru un control antidoping la meciul din campionat, de pe 3 februarie. Nicio cerere oficială nu a fost însă înaintată. O săptămână mai târziu, la meciul din Cupa României, Agenția Națională Antidoping a trimis din oficiu o echipă în Ștefan cel Mare.

MM a revenit, 40 de minute mai târziu, cu o nouă „înțepătură” pentru fanii „câinilor”: „În sfârșit ceva care bate autoincendierea din Ghencea și lupta crâncenă cu poarta deschisă”

🩹

Posted by Mihai Stoica on Tuesday, March 9, 2021

Ce riscă Magaye Gueye și Dinamo, după ce atacantul a fost prins dopat la derby-ul cu FCSB

Magaye Gueye este suspendat în acest moment din toate activitățile sportive. Atacantul francez așteaptă rezultatul probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă și proba B va fi pozitivă, dinamovistul riscă o suspendare de 2 ani, conform articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF. La următoarea încălcare a legislației din domeniul dopingului, Magaye va fi interzis pe viață din activitatea sportivă.

Problemele lui Gueye sunt mai ample. Clubul Dinamo îl va da, cel mai probabil, în judecată. Oficialii „câinilor” pot cere daune, pentru pătarea imaginii clubului.

Clubul Dinamo nu riscă nicio sancțiune în urma probei pozitive din cazul lui Magaye Gueye. Speța este diferită față de cea la de Astra, unde Ioniță II, Seto și Fatai au apelat la o terapie interzisă.

Dacă mai mult de un jucător din aceeaşi echipă este sancţionat pentru dopaj, echipa va putea fi de asemenea sancţionată. Echipei i se pot scădea 6 puncte sau poate fi exclusă din competițiile în curs sau viitoare
Regulament disciplinar FRF

MM Stoica, avalanșă de ironii după „Cazul cocaina” de la Dinamo: „În sfârșit!”

3 goluria reușit Gueye pentru Dinamo, în 18 apariții

Contre între Adrian Florea și Andrei Gerea, membru DDB: „Vom avea curând alegeri”

Citește mai multe articole despre Dinamo:

Cum a fost depistat Magaye Gueye pozitiv la cocaină: „Asta se întâmplă cu utilizatorii cronici”

„În locul lui Dinamo, Steaua se desființa de mult!” » Ce provoacă debandada „câinilor”: „Sunt ai nimănui, părăsiți”

Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo! În ianuarie crea un scandal monstru: „Sunt curvele mele!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
1194482063932090
Gigel Macovei  •  10 Martie 2021, 14:04

Draga domnilor citind acest articol vreau sa adaug cateva cuvinte.Intradevar este inadmisibil ,ca sportiv sa te dopezi,indiferent de modul de dopaj,cu atat mai mult cu ,,cocaina". In ceea ce priveste ,,ironiile" facute de MM ,consider ca intai ar trebui sa se priveasca personal in oglinda sa cantareaca ,,trecutul sau mai putin moral",stie despre ce este vorba si apoi sa faca ,,ironii" .Din punctul meu de vedere ,un om fara coloana vertebrala,moralitate si cu antecendente penale ar trebui sa si vada mai intai ,,BARNA din ochiul lui" si apoi pe a altora .Cu respect,o zi placuta va doresc.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  10 Martie 2021, 13:16
Postat de mda.... pe 10 Martie 2021, 09:22

Patachinul asta nu poate sa se abțină sa mai posteze ceva pe facebook,ca e la moda.Ia zii ***,vrei sa te faci influencer?

Patzachina

silver13
silver13  •  10 Martie 2021, 13:08

Mm vezi de fi.ta ca zăcea in mamaia pe bordura beată si ***,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează