FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular

Denis Haruț, în continuare rezerva lui Valentin Crețu. A 4-a variantă ca central la FCSB
Denis Haruț, în continuare rezerva lui Valentin Crețu. A 4-a variantă ca central la FCSB

Articol de , , - Publicat joi, 02 decembrie 2021 08:04 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 09:17

Mihai Stoica s-a întrebat care era postul lui Haruț atunci când Becali îl ofertase pe fotbalistul de la Botoșani: fundaș dreapta sau stoper? La aproape un an de la transfer, Denis tot nu s-a impus ca titular la FCSB

Becali a insistat și a negociat îndelung pentru achiziționarea lui Denis Haruț (22 de ani), un jucător care se dovedește a fi doar unul bun de lot, o rezervă de folosit atunci când absentează vreun titular.

Încă un caz Dennis Man! Anamaria Prodan atacă, după dezvăluirile GSP: „Despăgubirile sunt mult mai mari”
FCSB
Încă un caz Dennis Man! Anamaria Prodan atacă, după dezvăluirile GSP: „Despăgubirile sunt mult mai mari”

Denis Haruț, în continuare rezerva lui Valentin Crețu. A 4-a variantă ca central!

Un statut prea slab pentru un fotbalist care a costat 660.000 de euro! Haruț va împlini în curând un an de când a semnat cu FCSB.

 Este în continuare rezerva lui Valentin Crețu ca fundaș dreapta și e a patra soluție ca fundaș central. Primii trei stoperi sunt Vinicius, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Jucătorul cumpărat de la Botoșani a fost titular doar de șapte ori în sezonul acesta din Liga 1. De fiecare dată a profitat de lipsa unor colegi ca să prindă un loc în formula de start. A evoluat de cinci ori ca fundaș dreapta, o dată ca stoper și o dată ca fundaș stânga, în funcție de găurile care apăruseră prin echipă în momentele acelea.

Polivalența lui constituie un avantaj al lui Haruț, doar că e singurul!

 Când Becali trimisese prima ofertă pentru a-l cumpăra de la Botoșani, iar jucătorul refuzase mutarea, Mihai Stoica a anticipat dificultățile pe care le întâmpină Denis acum: 

„Gigi m-a întrebat dacă Haruț ar fi o achiziție bună și i-am răspuns că ar fi o dublură bună ca fundaș dreapta. Potrivit unor site-uri, el ar fi bun și ca fundaș central, ar avea 1,82 înălțime, deci un fel de Sergio Ramos. Eu am stat lângă Haruț și nu are 1,82!”. 

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular
Denis Haruț, într-un duel cu Debeljuh

Prea scund ca să fie un fundaș central bun, Denis nu e îndeajuns de rapid și suficient de tehnic ca să îl dea la o parte pe Crețu, titularul postului de fundaș dreapta. Oricâte greșeli a comis Vali, pe teren și în declarații care l-au enervat pe Mihai Stoica, fostul jucător de la Gaz Metan a fost considerat în permanență mai bun, l-au titularizat toți antrenorii care s-au perindat pe banca roș-albaștrilor.

1,1 milioane de eurovalorează Haruț pe transfermarkt.com. Site-ul îl cotează în continuare foarte bine pe fundașul ieșit în sezonul acesta din "regula U21", pentru care mai sunt disponibili doar fotbaliștii născuți după 1 ianuarie 2000

Profitabil a fost doar Moruțan 

Gigi Becali și Valeriu Iftime au fost parteneri de nădejde în multe transferuri, motiv pentru care lumea a ajuns să suspecteze meciurile dintre FCSB și FC Botoșani, unele în care roș-albaștrii s-au impus aproape de fiecare dată. 

„Nu m-am uitat, că am mai văzut meciul acesta”, a spus Sorin Cârțu de curând, după ce echipa lui Becali a bătut-o pe a lui Iftime cu 3-1.

Afacerile au fost mai bune pentru Iftime, care a încasat de la Gigi bani mulți cu care a putut să-și păstreze clubul stabil din punct de vedere economic. Becali l-a vândut mai departe cu profit doar pe Moruțan

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular
Olimpiu Moruțan, în perioada petrecută la FCSB

L-a luat din Moldova cu un milion de euro și l-a cedat la Galatasaray cu 3,5 milioane de euro, un transfer care a generat și un litigiu între cluburi. Botoșănenii sunt supărați că Gigi le ascunde actul de transfer, în condițiile în care ei păstraseră procente din revânzarea lui Moruțan. Miron, adus tot de la Botoșani, e un jucător important la FCSB, dar nu poate fi o „marfă”, obiectul vreunui transfer cu bani mulți. 

Norocul lui Crețu 

Faptul că Haruț, pe care Becali îl considerase unul dintre cei mai buni fundași din campionat, nu a avut impactul așteptat i-a folosit concurentului său, Valentin Crețu. La 32 de ani, Crețu a primit în primăvara acestui an un contract nou valabil până în 2023. 

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular
Valentin Crețu

E un gest pe care Gigi nu-l prea face, deoarece el ține cont întotdeauna de vârste, preferă să folosească fotbaliști tineri, care pot să fie vânduți mai departe. Mihai Stoica a povestit la DigiSport o discuție pe care o avusese cu Crețu: „Odată vorbeam în timpul unui antrenament despre fotbaliștii care erau «în vână». Crețu era printre cei mai buni, dar a zis și el: «„Vână” am, păcat că n-am și minte!». 

În declarațiile de după meciuri, el prezintă de fiecare dată scuze pentru declarația anterioară. S-a luat aiurea de Todoran, pe care n-avea de ce să-l atace, pe urmă a spus că a fost șmecher după ce obținuse un penalty clar. Mi s-a făcut rău când am auzit ce declarase”.

VIDEO Edi Iordănescu e „urecheat”, la două săptămâni după plecarea de la FCSB: „Cedează la prima adiere de vânt”

Citește și alte știri despre FCSB:

Două reveniri importante la FCSB: „E 100%”

Galeria din Liga 1 care l-a surprins pe MM Stoica: „Ne rupeau cu înjurături! Stai, ma, de ce?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zizu
zizu  •  02 Decembrie 2021, 14:12

Haruț a fost luat ca plată ptr punctele luate cu botoșani! La fel ca și roman,miron,golofca,soiledis,oaidă!

radu876
radu876  •  02 Decembrie 2021, 13:56

a avut dreptate si cu chereches. exact cum a zis, si timpul a dovedit- a fost mai bun decat david luis sau varane. doar faptul ca e roman l-a impiedicat sa fie recunoscut ca atare in lumea larga.

maccarone707
maccarone707  •  02 Decembrie 2021, 13:49

harut si ceilalti luati de la botosani reprezinta de fapt plata pentru blaturile prin care echipa lui ieftinie cedeaza punctele clonei din berceni

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close