FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 13:17 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 14:03

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele CSU Craiova, a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-1.

Oficialul lui CSU Craiova n-a rezistat să nu trimită săgeți către ambele cluburi. „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa...”, a spus Cârțu la ProX.

Președintele din Bănie face o aluzie evidentă la mult vehiculata prietenie dintre patronii celor două echipe, tradusă de-a lungul timpului în mai multe victorii facile ale bucureștenilor. „Cu noi își dau viața, cu ei intră relaxați”, acuza, sezonul trecut, același Cârțu. 

Pas greșit pentru CSU Craiova la startul returului Ligii 1

Oltenii au început cu stângul returul Ligii 1. FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-2. Echipa lui Reghecampf a jucat în inferioritate numerică din minutul 12 și a fost „curățată” de erori individuale!

În minutul 12 al întâlnirii FC Argeș - CSU Craiova, Alexandru Crețu (29 de ani, mijlocaș defensiv) a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Oltenii conduceau cu 1-0.

La 1-1, Screciu, stoperul reprofilat de Reghe din „închizător”, s-a băgat fără niciun temei peste colegul lui din defensivă, Marius Constantin, și a încercat să paseze „acasă”. Numai că a trimis mult prea încet! Jafar Arias, aflat în spatele fundașilor olteni, a urmărit balonul și l-a executat pe Pigliacelli dintr-o situație de unu contra unu.

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

Craiova o întâlnește pe FCSB duminică, pe „Oblemenco”, și are ocazia revanșei după acel 1-4 din tur.

Petrea, salvat de rezerve! FCSB a întors în 8 minute scorul cu FC Botoșani

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-1, în prima etapă a returului din Liga 1. Rezervele Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au întors scorul pe Arena Națională, cu golurile lor din ultimul sfert de oră, și au salvat astfel primul meci de la revenirea lui Toni Petrea. Tănase a închis tabela.

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali, patronul declarându-se mulțumit de prestația din meciul cu FC Botoșani.

„Sunt mulțumit de rezultat. Golul trebuia să cadă, mingea a fost numai la noi. Chiar dacă pierdeam, îți dau cuvântul meu de onoare că nu eram nemulțumit. Ziceam că n-a vrut mingea să intre în poartă, care e problema? 

Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, golul vine. Cât să te închidă? Cei de la Botoșani au dat un gol dintr-o aiureală, puteau să mai dea încă două, dar tot îi bați sau măcar egalezi. Ovidiu Popescu dormea acolo, se uita. Nici nu contează asta, ci că îmi place că jucăm. Asta e bine pentru mine. Chiar dacă nu câștigam, nu aveam ce să zic, nu aveam niciun fel de nemulțumire. S-a jucat doar la o poartă”, a spus Becali la ProX.

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

Citește și alte articole din Liga 1:

Sorin Cârțu nu-l iartă pe jucătorul Craiovei după eșecul de la Pitești: „Ce deconectare, ce mentalitate, a stricat tot! Poate e vina lui Reghecampf”

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali: „Chiar dacă pierdeam, nu aveam niciun fel de nemulțumire” + Laudă jocul lui CFR Cluj și o exclude pe Craiova din lupta la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
jabs
jabs  •  23 Noiembrie 2021, 11:04

Cate infrangeri ale craiolgutzei am vazut si noi.....Pigliacelli, pazea ca iar umfli 3 duminica.......:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2815242098504533
Vulpe Cosmin  •  23 Noiembrie 2021, 06:49

Aveti mare dreptate,Fc. Botosani decate ori joaca cu Fcsb ***,oricum frumos blatul,oare la pariuri 2 la pauza 1 final a avut cota buna? Rusine ,burleanu da-ti demisia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  22 Noiembrie 2021, 21:35

Domnu' Cartu, cu CSU PSD toti joaca bine duminica!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează