FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 3-2

Sorin Cârțu nu-l iartă pe jucătorul Craiovei după eșecul de la Pitești: „Ce deconectare, ce mentalitate, a stricat tot!”

Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova
Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 11:24 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 15:06

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele CSU Craiova, consideră de neînțeles faptul că Alexandru Crețu (29) a încasat două cartonașe galbene în doar 3 minute în meciul alb-albaștrilor cu FC Argeș, câștigat de piteșteni cu 3-2.

CSU Craiova a început cu stângul returul sezonului regulat. La Pitești, trupa pregătită de Laurențiu Reghecampf a fost învinsă de FC Argeș, scor 2-3, meciul fiind influențat de eliminarea timpurie a lui Alexandru Crețu. În minutul 12, mijlocașul defensiv al Craiovei a văzut al doilea galben din partea „centralului” Marian Barbu.

Eliminarea rapidă a lui Crețu l-a indignat pe Sorin Cârțu, președintele clubului.

Reghecampf, iritat după eșecul de la Pitești: „Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură!”
FC Argeș - CSU Craiova 3-2
Reghecampf, iritat după eșecul de la Pitești: „Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură!”

Sorin Cârțu, indignat de eliminarea lui Alexandru Crețu: „A stricat tot!”

„E ceva... nu mi-am revenit toată noaptea, nu se poate să-ți bați joc de un asemenea meci. Și nu e prima dată! Toate înfrângerile din campionatul ăsta au venit în urma unor jocuri pe care am dat impresia tot timpul că le-am avut sub control. Și cu Farul, partida de aseară, cu UTA, cu Botoșani. Se creează o stare de autosuficiență și de aici apar greșeli.

Mi-e imposibil să înțeleg cum după două săptămâni de pregătire pentru un meci, iei două cartonașe galbene în 12 minute. Mi-e imposibil să cred că cineva poate să intră cu o asemenea deconectare pe teren, cu o asemenea mentalitate, să strice tot! 

Analiza asta trebuie să o facă Reghe, nu eu… Ce trebuie să facă Reghe într-o situație ca asta? Tu crezi că Reghe le zice altceva, mai ales că aveau 1-0? Asta e vina antrenorului, sau jucătorul nu se mobilizează? 

Fiind cartonașul roșu, majoritatea criticilor se îndreaptă spre el, dar nu ai voie, mă, când ai un obiectiv ca al nostru, câștigarea campionatului, să pierzi asemenea puncte. Mereu pierdem puncte foarte, foarte ușor”, a spus Cârțu la Pro X.

Partida a fost influențată clar de faptul că s-a jucat 10 contra 11. 

Există stilul ăsta al lor de a încerca să construiască la orice minge. Nu mai există ca fundașul central să degajeze balonul într-o situație dificilă. Nu, trebuie neapărat să o dăm la portar, apoi înapoi. Vrem ca toți să jucăm ca fotbaliștii lui Guardiola, nu poți gândi că din orice balon construiești!

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Cum a fost eliminat Alexandru Crețu în FC Argeș - CSU Craiova

Crețu a comis însă două neregularități sancționate la sânge de arbitrul Marian Barbu. Mai întâi, minutul 8, mijlocașul la închidere a văzut primul „galben”, pentru un fault la Marian Șerban, oprind astfel o acțiune periculoasă a Argeșului.

Patru minute mai târziu, Crețu a intrat tare la Fatai, a lovit mingea, însă l-a și „secerat” pe atacantul piteștenilor și n-a fost iertat de „central”

VIDEO » Ce spune Laurențiu Reghecampf despre ratarea barajului și înlocuirea lui Mirel Rădoi

Citește mai multe știri despre FC Argeș - CSU Craiova: 

Repriza și gafa: încă o eroare uriașă în FC Argeș - CSU Craiova

Reghecampf, iritat după eșecul de la Pitești: „Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  23 Noiembrie 2021, 15:17

Rotaru cupara pe banii lui jucatorii pe care ii avem acum Atit poate si e pe locul 3 la finante dupa FCSB si CFR Atit se poate

suporterucv
suporterucv  •  23 Noiembrie 2021, 14:32

Craiova nu are lot de titlu si ...punct !! Cine isi imagineaza altceva, va avea mereu deziluzii. La Craiova nu antrenorii sunt problema. Mai mereu au fost antrenori buni, peste medie (Mangia, Piturca, Bergodi, Ouzounidis, acum Reghe). Si pot sa mai vina si Klopp si Guardiola si Mourinho etc. Nu se va castiga niciun titlu. Pt ca pur si simplu NU E VALOARE de asa ceva !!!

stefan..
stefan..  •  23 Noiembrie 2021, 12:24

Frustratul asta se baga in seama aiurea, peste antrenor. Urat caracter are Cartu! Toți antrenorii Universității Craiova, de la Mangia incoace- (Papură nu se pune)- au avut problema din cauza cofetarului.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close