FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali: „Chiar dacă pierdeam, nu aveam niciun fel de nemulțumire” + Laudă jocul lui CFR Cluj și o exclude pe Craiova lui Reghecampf din lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 12:41 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 15:24

Gigi Becali, patronul lui FCSB, se declară mulțumit de prestația echipei în meciul cu FC Botoșani, câștigat cu 3-1. 

Finanțatorul susține că nu a avut emoții pentru cele 3 puncte, deși adversarii au deschis scorul și s-au luptat de la egal la egal cu FCSB până în minutul 86. L-a „urecheat” însă pe Ovidiu Popescu.

„Sunt mulțumit de rezultat. Golul trebuia să cadă, mingea a fost numai la noi. Chiar dacă pierdeam, îți dau cuvântul meu de onoare că nu eram nemulțumit. Ziceam că n-a vrut mingea să intre în poartă, care e problema? 

Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, golul vine. Cât să te închidă? Cei de la Botoșani au dat un gol dintr-o aiureală, puteau să mai dea încă două, dar tot îi bați sau măcar egalezi. Ovidiu Popescu dormea acolo, se uita. Nici nu contează asta, ci că îmi place că jucăm. Asta e bine pentru mine. Chiar dacă nu câștigam, nu aveam ce să zic, nu aveam niciun fel de nemulțumire. S-a jucat doar la o poartă”, a spus Becali la ProX.

Întrebat de moderatorul emisiunii cine a decis schimbările, Becali s-a rezumat să spună: „Toni Petrea. El e antrenorul, el face schimbările”.

Gigi Becali e încrezător în faptul că FCSB poate recupera distanța față de liderul CFR Cluj, dar admite că șansele echipei sale la titlu sunt mici: „Sperăm să mai recuperăm și noi, dacă rămânem așa, la distanță de 4 puncte cu înjumătățire, să zicem că mai avem o mică șansă. Dacă nu recuperăm, să rămânem la 1-2 puncte, adio titlu! Eu așa cred, asta e analiza mea din ce am văzut că se întâmplă cu play-off-ul.”

Gigi Becali o exclude pe CSU Craiova din lupta la titlu

„Craiova să spere la titlu? Nu mai cred! Cu noi se bate, da, e diferență de 6 puncte, dar dacă au 14 puncte față de CFR, 7 după înjumătățire? Pur și simplu nu ai cum să le recuperezi. Dacă te bat ei o dată sau faci un egal în meciurile directe? Când mai recuperezi 7 puncte? Eu dacă ajung la 7 puncte îmi iau adio și gata”.

Gigi Becali, impresionat de forța lui CFR Cluj

Finanțatorul roș-albaștrilor laudă echipa lui Dan Petrescu și e impresionat de jocul clujenilor:

„CFR e echipă puternică, cu orice antrenor. Petrescu să zicem că ar avea un plus. Cu CFR e foarte greu, ce să mai comentăm? El câștigă toate meciurile! Fac ce fac, presează adversarul și tot câștigă, cum au făcut cu Voluntari. Voi spuneți că CFR nu joacă, dar eu nu văd așa. E un joc care nu e spectaculos, dar ei joacă fotbal, unul care năucește adversarul. Noi jucăm pe spectacol, ei în forță”.

VIDEO Anton Petrea: „N-am mai trăit un asemenea meci. Am avut emoții foarte mari” + Ce spune despre schimbările efectuate

Citește și alte articole din Liga 1:

Sorin Cârțu nu-l iartă pe jucătorul Craiovei după eșecul de la Pitești: „Ce deconectare, ce mentalitate, a stricat tot! Poate e vina lui Reghecampf”

VIDEO Decisiv în FCSB - Botoșani și sincer la interviuri: „Nu m-a afectat plecarea lui Edi Iordănescu. Dau 10 goluri!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Noiembrie 2021, 21:24

Ãsta iar are vedenii si premonitii de pe campiile inverzite pe care paste oile in fiecare zi data de la Dumnezeu!!!

legio.sud
legio.sud  •  22 Noiembrie 2021, 16:31
Postat de sibelius pe 22 Noiembrie 2021, 15:36

Nu e clar ca e cheferist cand nu e gazar si vice-versa?

Mersi mai lămurit …

legio.sud
legio.sud  •  22 Noiembrie 2021, 16:30
Postat de cuviosul_pafnutie pe 22 Noiembrie 2021, 16:08

Nu jupane!Daca nu ai fi tu cu metodele tale,echipa ta n-ar prinde nici play off!Ce metode?Alea vechi si de succes!Adica „umblatul” la portarul si/sau la fundasii adversarului cu promisiuni de transfer sau cu ceva mai concret,arbitrajele banditesti,perfuziile administrate de Neubert!Plus cooperativa Omenia!

Mai mult decât adevărat GG chiar crede ca are echipa de “ călușari “

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close