LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // MM Stoica e plin de elan: "Vom lua campionatul, cu o singură condiție"

MM Stoica nu concepe ca FCSB să rateze un nou campionat
MM Stoica nu concepe ca FCSB să rateze un nou campionat

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 19:38

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a vizionat azi amicalul pe care Borussia Dortmund l-a jucat în cantonamentul de la Marbella contra olandezilor de la Feyenoord. Nemții s-au impus cu 2-1.

Șeful FCSB a transmis un mesaj clar rivalelor din compeția internă:

„Plecăm cu un singur obiectiv, ca să nu avem prea multe și să ne disipăm energia, să câștigăm campionatul! Nu concepem să nu luăm titlul, chiar dacă suntem la 6 puncte de CFR. 

Dar acum sunt convins că vom lua titlul. Doar dacă, Doamne Ferește!, nu vom avea iar atâtea probleme legate de accidentări. Dar nu se va mai repeta asta, pentru că deja am avut foarte multe pierderi”, a spus MM. 

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO FCSB a început pregătirea în Spania: se antrenează lângă vedetele Borussiei Dortmund + surpriza uriașă pregătită jucătorilor lui TejaLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (17)
Ioan Trisi  •  19 Ianuarie 2019, 21:24

Conditia este sa cumparati toata L1,ca jucatorii de valoare i-ati cumparat,dar tot se mai gaseste cate unul,doi care sa va umileasca!

Gelu Oanca  •  12 Ianuarie 2019, 10:27

Singura conditie, este sa se retraga CFR.

Alexandru Chis  •  12 Ianuarie 2019, 09:24

Am inteles draga MM! FCSB va castiga campionatul daca va ajunge pe primul loc la finalul play off-ului! Mai greu este sa ajunga acolo.

Vezi toate comentariile (17 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1