FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica sare în apărarea lui Becali: „La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă” + schimbarea dictată din lojă la meciul cu Ajax

Lucian Filip a fost unul dintre cei mai buni jucători în confruntarea cu Ajax. Foto: Imago
Lucian Filip a fost unul dintre cei mai buni jucători în confruntarea cu Ajax. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 21:43 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 14:42

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit într-o intervenție televizată despre imixtiunile repetate ale patronului Gigi Becali, cele care, într-un final, au dus și la despărțirea de Edi Iordănescu. 

Oficialul roș-albaștrilor, care în prealabil își expusese punctul de vedere vizavi de plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă, spune că intervențiile venite dinspre lojă sunt mult mai pronunțate la alte cluburi din Liga 1.

MM Stoica, prima apariție televizată după plecarea lui Edi Iordănescu: „Atunci mi-am dat seama că ruptura e totală”
FCSB
MM Stoica, prima apariție televizată după plecarea lui Edi Iordănescu: „Atunci mi-am dat seama că ruptura e totală”

MM Stoica: „La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă”

„Gigi e genul de om care iese și spune ce simte. Totuși, există cluburi, în prezent, unde se face și mai mult. La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă”, a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport. 

MM Stoica: „Gigi face ce făcea și acum 7 ani”

Pe parcursul emisiunii moderate de jurnalistul GSP Dan Udrea, MM Stoica a fost întrebat „cum rezistă în fața situației existente la FCSB”. MM și-a calculat bine răspunsul, apoi a spus:

„O suport de foarte mulți ani de zile. Nu s-a schimbat nimic față de acum șapte ani. E aceeași situație. Dacă echipa merge, joacă bine, Gigi nu se implică! Dacă echipa nu evoluează la nivelul la care își dorește, se implică! S-au întâmplat aceste lucruri și în primul mandat al lui Reghecampf”.

Ce schimbare a cerut Gigi Becali la pauza meciului cu Ajax

Managerul a dezvăluit apoi schimbarea câștigătoare pe care a cerut-o Gigi Becali la pauza meciului retur cu Ajax din 2013. În „șaisprezecimile” Europa League, FCSB a pierdut meciul tur cu Ajax, 0-2, s-a impus cu același scor pe Național Arena și a obținut apoi calificarea la penalty-uri, 4-2. 

„La returul cu Ajax, am jucat cu Prepeliță închizător. Bourceanu și Pintilii lipseau. La pauză, era 1-0 pentru noi. A sunat Gigi: «Să iasă Prepeliță, să intre în Filip!». Reghe a spus: «Nu fac așa ceva». I-am spus: «De ce să stricăm acum tot? Te rog frumos, fă-o!» 

A intrat Filip, a făcut meciul vieții și am scos-o pe Ajax. Sunt foarte multe episoade, dar spun ce am trăit eu”, a povestit MM.

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica, prima apariție televizată după plecarea lui Edi Iordănescu: „Atunci mi-am dat seama că ruptura e totală”

Gigi Becali reacționează, după anunțul lui Mustață: „Să arate că are 10 milioane. Iau jucătorii și plec în iarnă la altă echipă din Liga 1”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  18 Noiembrie 2021, 18:03

Ce sa spuna si MM !! Slujitorul tot slujitor ramane….doar nu o fi inconstient sa ramana fara serviciu la varsta asta !!

7even
7even  •  18 Noiembrie 2021, 09:53
Postat de Conache Pavel pe 18 Noiembrie 2021, 04:50

***

Tare as fi curios ce ai face tu in locul lui?Tu si inca cativa care va dati "rotunzi" de morali ce sunteti.Prefacutilor.

bjk86
bjk86  •  18 Noiembrie 2021, 08:48

"Sa iasa Prepelita sa intre in Filip" Asa dorinta arzatoare avea Prepelita ca nu mai putea astepta terminarea meciului ca sa intre in Filip? =))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează