FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, reproșuri pentru Gigi Becali: „Vă dați seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile? De ce trebui să spui astea?”

MM Stoica și Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani / Sursă foto: Arhivă GSP
MM Stoica și Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 08:47 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 09:21

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, nu s-a ferit să-i reproșeze lui Gigi Becali nonșalanța cu care dezvăluie, pe parcursul intervențiilor sale televizate, țintelele pe care roș-albaștrii le au în mercato.

După ce s-a înțeles cu Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa, vicecampioana plănuiește să mai transfere un fundaș central. MM Stoica e deranjat că aparițiile publice ale lui Becali îngreunează sau chiar blochează uneori aducerea unor fotbaliști ochiți de club. Marți, patronul Becali declarase public că FCSB mai are pe listă un stoper grec și unul georgian.

MM Stoica: „Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile?!”

„Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva... Mai avem o variantă, chiar făcusem o ofertă şi aşteptam un răspuns. Acum, dacă răspunsul va fi pozitiv... Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună lucrurile astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea? Mă rog, asta e treaba”, a afirmat MM Stoica, în direct la Orange Sport

Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”
FCSB
Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”

Mai am un grec și un georgian pe listă. Grecul are 1,92 m, iar georgianul e de națională și are 1,96 m. E posibil să aducem încă un fundaș și dacă semnează Dawa.

O să aducem și un atacant. Dar nu din România, că nu ai pe cine. Îmi pare rău că l-am scăpat pe Jefte. Nu știam că e de vânzare și credeam că vrea mai mult, nu doar 500.000 de euro

– Gigi Becali, marți, la Pro X

MM Stoica s-a opus, Gigi Becali a făcut ca el

La o săptămână după ce Mihai Stoica spunea că stoperul camerunez Joyskim Dawa (26 de ani) nu e de FCSB, fiindcă are „probleme mari de tot la construcție”, Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime și a obținut între timp semnătura fotbalistului.

Aducerea lui Dawa însă se înscrie perfect în filosofia FCSB-ului. În care antrenorul, managerul și patronul nu se află aproape niciodată pe același drum în privința profilului jucătorilor aduși.

Nu mai departe de săptămâna trecută, Mihai Stoica declarase la Orange Sport despre Dawa:

„Am văzut descrierea făcută de Ilie Dumitrescu lui Dawa. Că e puternic. Da, de acord! Că dă cu capul, iarăși de acord. Și a zis şi că e foarte bun pe construcţie. Aici nu e aşa. Deloc nu e așa. L-am văzut eu, pe construcţie are probleme mari de tot.

Eu mi-am spus părerea despre el, când am fost întrebat de patron. Ce am spus? Am spus că nu e ce ne trebuie. De fapt, dacă ar fi după mine, n-aș propune niciun fundaș central din România, nu e niciunul care să se potrivească profilului”.

Gigi Becali însă a decis să-l aducă, iar principalul argument a fost că Dawa e înalt, are 1,94 metri, și e foarte bun în jocul aerian.

VIDEO Adrian Neaga, verdict dur la GSP Live „Dawa nu este de FCSB!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”

Dawa, băgat în ședință înainte de transfer: „FCSB nu e Botoșani! Noi mai închideam ochii, dar acolo...”

Dawa a dezvăluit de ce a ales-o pe FCSB: „Am discutat și cu CFR Cluj, dar am venit aici pentru titlu”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
trink
trink  •  22 Iunie 2022, 23:41

mm daca esti stelist te duci la steaua! nu la faci ce spune becali!

marcel1974
marcel1974  •  22 Iunie 2022, 13:05

Omul asta, este doar o piesa de decor.El ,obiectul muncii, nu il mai are de mult.Gsp il tot promoveaza,degeaba ,managerul asta, valoare ,nu a avut niciodata. Anul trecut ,v-au scos ,Karagandy. Daca ar avea Stoica ,bun simt, s-ar acunde, pe undeva.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Iunie 2022, 10:45

Spune*** La REvedere*** MM si vezi de drum ! Mergi la Galati si ia Titlul ! Mergi la Iasi si ia Titlul!, Mergi la Timisoara si fa echipa ! Ai avea satisfactii mult mai mari ...poti oricand sa te intorci la FCSB....nu esti YES-MAN !!! Sau ai ajuns ??? ..iti plateste CAS-ul Gigi sau esti si tu pe Contract Sportiv ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close