FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Probleme pentru FCSB! Noul favorit al lui Becali riscă să nu joace în acest sezon

Articol de , - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 11:12 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 11:27

FCSB a bifat trei transferuri în această iarnă: Baba Alhassan (Hermannstadt), Luis Phelipe (Poli Iași), Nana Antwi (Urartu). Primul îl încântă pe Gigi Becali, al doilea deja l-a supărat, în timp ce ultimul încă nu a bifat niciun minut. Motivul? Gruparea roș-albastră încă nu l-a putut înregistra la LPF.

„E «rachetă»” spunea Gigi Becali despre fundașul dreapta ghanez, pentru care le-a plătit armenilor de la FC Urartu suma de 50.000 de euro. Acesta a ajuns în România pe 17 ianuarie, se pregătește sub comanda lui Charalambous și Pintilii, dar încă nu a jucat niciun minut. Și nici măcar nu a fost trecut pe foaia de joc.

Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou
HALEP, AUDIATĂ LA TAS
Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou

FCSB încă așteaptă actele pentru Nana Antwi

Din informațiile în exclusivitate ale Gazetei Sporturilor, formația roș-albastră încă nu l-a putut înregistra pe ghanez, deși l-a prezentat încă de pe 12 ianuarie.

„Așteptăm să fie gata actele. Nu știu exact când se va întâmpla. Dar e ceva ce nici eu și nici clubul nu putem controla. Așteptăm. Vom afla în zilele viitoare”, a spus Charalambous la conferința de după meciul cu Farul.

Actele la care se referă „principalul” de FCSB au legătură cu permisul de muncă al lui Nana Antwi! Fără aceste documente, FCSB nu îl poate înregistra pe fotbalist oficial la Liga Profesionistă de Fotbal, deci nu va putea juca absolut deloc în sezonul actual. 

FCSB riscă să nu-l poată folosi pe Nana Antwi

FCSB încă așteaptă ca fotbalistul să primească permisul de muncă, dar trebuie să încerce să grăbească lucrurile.

Perioada de transferuri în Superligă se încheie pe 12 februarie, astfel că FSCB mai are doar 5 zile pentru a-l înregistra la LPF pe Nana Antwi. După ce termenul va expira, trupa lui Gigi Becali nu va putea să-l înscrie pe apărător și va trebui să aștepte până la vară pentru a-l putea folosi.

Probleme pentru FCSB! Noul favorit al lui Becali riscă să nu joace în acest sezon
Nana Antwi

Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001. O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele.

- Mihai Stoica, la Orange Sport

  • Nana Antwi este un fundaș dreapta care măsoară 1,80 metri. Ghanezul evolua din vara lui 2021 în Armenia, la Urartu, echipă pe care Farul a întâlnit-o în acest sezon în Conference League.
  • Antwi a ajuns în Armenia în 2018, de la clubul ghanez Young Wise. El a evoluat mai întâi la Lori Vanadzor, a trecut un an prin curtea lui Lille, la echipa a doua a francezilor, iar din 2021 evoluează la Urartu, campioana Armeniei.
  • Gigi Becali l-a convins pe ghanez cu un salariu de 10.000 de euro lunar, unul mediu pentru nivelul remunerațiilor din lotul roș-albastru. Antwi a semnat un contract valabil 4 sezoane.
Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul:

Citește mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali reacționează după criticile primite de Charalambous: „Fac eu asta? Eu nici nu visam!”
FCSB
Gigi Becali reacționează după criticile primite de Charalambous: „Fac eu asta? Eu nici nu visam!”
Anamaria Prodan se implică la FCSB! Cum încearcă să-l ajute pe Gigi Becali: „I-am propus foarte multe oferte”
FCSB
Anamaria Prodan se implică la FCSB! Cum încearcă să-l ajute pe Gigi Becali: „I-am propus foarte multe oferte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează