FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laude exacerbate pentru Dinu Todoran, antrenorul cu 14% victorii în carieră: „Super băiat, știe să facă performanță!”

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 11:24 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 12:37

Nana Falemi (47 de ani) are încredere că Dinu Todoran (42) va avea succes la FCSB.

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a surprins prin numirea lui Dinu Todoran ca „principal” al echipei. Todoran, antrenor fără o experiență notabilă, are acum sarcina de a-i face pe roș-albaștri campioni, după o secetă de 6 ani.

Numirea lui Todoran este salutată de Nana Falemi, fost coleg cu Todoran la Petrolul la începutul anilor 2000 și ex-jucător la Steaua, respectiv FCSB, între 1999 și 2005.

Nana Falemi, laude exacerbate pentru Dinu Todoran

„Eu cu Dinu Todoran am fost coleg la Petrolul. Este un super băiat, ştie cu ce se mănâncă fotbalul, ştie cum se face performanţa, dar rămâne de văzut ce va face la FCSB. Acolo este greu de lucrat, este un alt nivel faţă de echipele pe care le-a mai antrenat şi va fi, cu siguranţă, un test pentru el. Fotbal ştie, are capacitatea de a mobiliza un vestiar, dar are nevoie de timp.

Rămâne de văzut dacă va primi acest timp sau nu. În momentul acesta nu are argumente de a se impune în faţa lui Gigi Becali, dar rezultate vor spune dacă are sau nu acest drept. Şi în cazul lui Reghecampf a fost la fel şi a reuşit să în cele din urmă să aibă acele performanţe la echipă. 

Eu îi doresc succes, întotdeauna a fost un tip vesel, pozitiv, dar atunci când vine vorba de muncă este ferm şi extrem de serios!”, a declarat Nana Falemi pentru Realitatea Sportivă.

Îl știu pe Dinu. Super deștept, dar nu știu în ce măsură este doar antrenor, sau preparator...

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, la Pro X

Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”
FCSB
Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”

Todoran a venit la FCSB cu un CV descurajant

Deși Nana Falemi spune că Todoran „știe cum se face performanța”, CV-ul noului antrenor de la FCSB îl contrazice.

În Liga 1, la FC Voluntari, Todoran a avut două mandate: 3 meciuri în sezonul 2016-2017 și 10 în sezonul 2018-2019. Mai are și trei partide în Cupa României.

Cu el pe bancă, ilfovenii au obținut o singură victorie în Liga 1, 4-0 contra Concordiei Chiajna, pe 19 octombrie 2018. În rest, Todoran a mai avut 6 egaluri și 6 înfrângeri. În Cupa României a obținut două victorii (Mioveni și FC Botoșani).

Laude exacerbate pentru Dinu Todoran, antrenorul cu 14% victorii în carieră: „Super băiat, știe să facă performanță!”
Ultima experiență a lui Todoran ca antrenor a fost un fiasco total: la CSM Slatina, de unde a fost dat afară după doar câteva etape, iar echipa a retrogradat

Todoran, mandat ratat la CSM Slatina

În decembrie 2020, Todoran era numit antrenor la CSM Slatina, care se afla atunci pe locul 15, cu 13 puncte, după parcurgerea a 15 etape din Liga 2. Fostul mijlocaș a rezita doar până în martie 2021, timp în care a bifat 5 meciuri: trei înfrângeri și două egaluri.

A lăsat-o pe Slatina pe locul 18 din 20 de echipe, cu 15 puncte. La finalul sezonului trecut, CSM Slatina a retrogradat în Liga 3.

14,2%e procentajul victoriilor lui Todoran la Voluntari și Slatina

CV Dinu Todoran

  • Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat la Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, FC Botoșani și FC Voluntari, echipă de la care s-a retras în ianuarie 2016
  • Și-a început cariera de antrenor ca „secund” la Voluntari. A fost pentru o scurtă perioadă de timp, în două mandate, interimar pe banca ilfovenilor. A lucrat și la loturile naționale, ca asistent la naționala U19. Ultima aventură a fost pe banca divizionarei secunde CSM Slatina, pe care a lăsat-o pe loc retrogradabil
  • Are în palmares un titlu în Liga 1, ca jucător, la Urziceni, în sezonul 2008/2009.

Dinu Todoran: „De ce a ratat FCSB titlul sezonul trecut? Accidentările, pandemia, greşelile de arbitraj”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”

Liga 1 începe cu un meci care ridică semne de întrebare » 5 informații înainte de FC Botoșani – FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
lupu68
lupu68  •  15 Iulie 2021, 18:01
Postat de kuba pe 15 Iulie 2021, 15:41

Mustata al mic , tu esti ma? :))) Fac ceva pe tine, pe PRA și pe toate realizările condamnatului pe care l-ai pomenit! Dar mai mult pe famiglia ta aia de susțineți fcs Berceni !

Bai, Fidel Castro, esti penibil si lipsit total de maniere. Un Suca tinand strans sapa in mana, dar fara inteligenta nativa a taranului! Ai trecut prin scoala, ai macar 8 clase? Sau nu se practica, la voi la Bailesti?

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Iulie 2021, 17:05
Postat de popescu222 pe 15 Iulie 2021, 16:15

Exagerate, nu exacerbate, penibililor. Mergeti la dex sa vedeti ce inseamna "exacerbat". Chiar nu ratati nicio ocazie sa va faceti de ras.

Hai ca nu e cine stie ce greseala acolo, e adevarat ca laude exagerate suna mai bine, dar merge si laude exacerbate.

ucv1948
ucv1948  •  15 Iulie 2021, 16:27
Postat de kuba pe 15 Iulie 2021, 14:50

Gigistii sunt sub anestezia “intelectuala” a lui Memeu și Cici! Încă un an de minciuni, promisiuni și binenteles, procese pierdute! Gogistii și clonatii lui Rotaru cei mai penibili “suporteri”!

Ce boovean trist .... cumparati abonamente ca aveti doar 200 ( doua sute ) pana acum. Si nu uitati : Marca , Stema si Numele de Universitatea Craiova nu va apartin. In scurt timp trebuie sa alegeti un nou nume pt srl -ul vostru. FC Booveni Craiova est.1948

Vezi toate comentariile (13)
Comentează